Klop rastužio navijače Liverpula

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 11.01.2016.
18:15
Izvor: Sportske.net

Menadžer Liverpula Jirgen Klop demantovao je da će dovesti brazilskog napadača u zimskom prelaznom roku.

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Iako su engleski mediji prethodnih dana pisali da je Patov transfer u Liverpul praktično gotova stvar, Jirgen Klop je rekao da neće kupiti Brazilca.

''Moj savet za medije je da ne prate više šta se dešava u vezi sa Patom'', kratko je poručio Klop stavaljajući tako tačku na ovu priču.

Navijači Liverpula nadali su se da bi Brazilac mogao na ''Enfildu'' da pokaže svoj talenat zbog kojeg je važio za jednog od najboljih mladih napadača na svetu.

Pato je zbog problema sa povredama poslednje tri godine proveo u domovini, a svoju pravu formu potvrdio je prošle sezone u Sao Paolu.

Za njega su interesovanje pokazali i Barselona i Totenhem, a Patova želja je da se dokaže u Evropi zbog čega je i odbio unosnu ponudu iz Kine.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Monday, 11.01.2016
20:16

Pato u Engleskoj? Pa taj se povedi dok potpisuje ugovor, kod mesara ne bi izdrzao ni dve utakmice.

avatar
Tuesday, 12.01.2016
11:35

Nije da nema istine u tome da je sklon povredama. Ali majke ti ko je ikad igde u bilo kojoj ligi ili bilo kom sportu cak - skloniji povredama od Staridza? A sa panjevima poput Kerola, Lamberta, Bentekea, Origija ( da panjina je i kada sam to pricao pljuvalo me pola sajta ) taj napad ne radi. One sezone kad je Lpool bio dobar, Suarez je otvarao prostor za sve ostale a Staridz gle cuda odigrao jednu sezonu skoro bez povreda.

avatar
Чукурановић Божа
Tuesday, 12.01.2016
21:58

Na osnovu cega si zakljucio je Origi panjina?

avatar
Beogradski Fantom
Tuesday, 12.01.2016
16:04

Steta za takvog igraca,veliki talenat a povrede su ga unistile i nema resenja za njegov problem.Strasan igrac.

avatar
jv
Tuesday, 12.01.2016
14:58

Pa navijaci hoce da Klop otvori bolnicu! Liverpool je veliki tim, ima mnogo novca, i treba da dovede igraca koji je dostojan takvog kluba, a ne poluinvalida Pata. Kada je otisao iz Milana ja sam slavio. Klop neka razmisli o Lukakuu i li nekom igracu njegovog kalibra.