Klop prodaje skupo, ali kupuje jeftino!

Autor: Stefan Matić
sreda 05.08.2020.
10:24
Izvor: Sportske.net

Nemac spreman da osnaži defanzivu.

EPA-EFE/Laurence Griffiths
EPA-EFE/Laurence Griffiths

Povezane vesti

Pisali smo juče, "redsi" su otvoreni za ponude oko Žoela Matipa. PSŽ je pokazao interesovanje za Kamerunca i bivšeg igrača Čelsija, Liverpul ne želi da proda ispod pedeset miliona funti.

Klop je u par navrata napomenuo da tim sa "Enfilda" neće mnogo trošiti, plan je da se poboljša rotacija - posebno u defanzivi.

Liverpul želi da dovede štopera Real Betisa Aisu Mandija, Alžirac ima ugovor na još godinu dana sa timom iz Sevilje. Smatraju da bi ponuda od devet miliona funti završila posao.

Konačno će i Endi Robertson imati prirodnu zamenu. Škota je do sada menjao Džejms Milner, "redsi" planiraju da pošalju ponudu od deset miliona funti za Džamala Luisa, defanzivca Noriča. "Kanarinci" su ispali u Čempionšip, njihovo 'čerupanje' je neminovnost tokom ovog leta.

Englezi takođe pišu kako će šampion pazariti i u Votfordu, još jednom klubu koji je ispao ove sezone.

Želja je odlični Ismaila Sar. Senegalac je par navrata pokazao svoj potencijal, imao je doduše i problema sa povredom, ali je na 30 utakmica zabeležio po šest golova i isto toliko asistencija.

Afrikanca jure još Kristal Palas i Vulvsi. Za sada nema naznaka o nekom skupom transferu, deluje da će se Klop osloniti na proverene snage.

Baner 2

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Boginja iz Bergama
Thursday, 06.08.2020
00:30

Sa ova tri pokakacanja ja bi bio zadovoljan al uz njih da se dovede rezerni golamaan i zadrzi Saciri.

avatar
äxwell
Wednesday, 05.08.2020
11:50

To oko Matipa su obicne gluposti. Ispadate smjesni kada to potencirate. Otisao je Lovren, i njega su se jedva rjesili jer nisu mogli naci na trzistu zamjenu. Sada ce ga zamjeniti i to je to. Prodajom drugog stopera po kvalitetu u timu bi bilo ravno samoubistvu. Kako zamjeniti pouzdanog Matipa? Sa kim?
Ovo oko Lewisa je istina jer su to potvrdili novinari bliski klubu. Mali je jeftin i ispunjava sve kategorije koje zahtjeva jedan bek u Lvpu. I to ce biti odlicno pojacanje.

avatar
Milos Ilic_fb1
Wednesday, 05.08.2020
11:37

Sto menjati ono sto valja?
Odbrana Liverpula je odlicna, napad atomski, veza odlicna za ono sto klop trazi. Pritom se Keita razigrao pa dodje kao pojacanje, od Minamina se ocekuju stvari tek...
TAA I Robertsona ce tesko neko istisnuti iz postave pa im samo rezerve trebaju kao i za Gomeza i VVD-a. Ocekujem da dovede jos jednog napadaca a ne krilnog igraca jer nema nikoga da odmeni Firmina ukoliko zatreba.
Za razliku od Liverpula Siti mora da kupuje jer im je odbrana bas losa.