Klop pazari u Bundesligi, na spisku i sin legende!

Autor: Stefan Matić
petak 03.04.2020.
23:28
Izvor: Sportske.net

Liverpul misli i na budućnost.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Liverpul je sve dalje od overe Premijer lige.

Datum "restarta" se ponovo odlaže, pravo je pitanje da li će se takmičenje nastaviti uzimajući posledice koje za sobom ostavlja pandemija Korona virusa širom Ostrva.

Kada se priča o Liverpulu smatra se da se "redsi" okreću ka podmlađivanju tima, pet imena su iskočila u prvi plan, ali prema engleskim medijima tu je i dvojac iz Borusije Menhengladbah.

Radi se o Markusu Tiramu i Denisu Zakariji.

Baner NBA

Sin poznatog Lilijana Tirama za razliku od oca igra na poziciji napadača. Tokom prošlog leta Borusija ga je je platila oko deset miliona evra, postigao je deset golova i upisao devet asistencija na 33 odigrana meča. Njegova cena je sada trostruko veća.

Zakarija igra već svoju treću sezonu u Nemačkoj, Švajcarac igra na poziciji zadnjeg veznog i već je meta mnogih evropskih velikana. Za svoju reprezentaciju je odigrao već 28 utakmica, dvadesettrogodišnjak je polivalentan te može igrati i kao štoper ako se to od njega zahteva. Njegova vrednost po transfermarktu iznosi preko 40 miliona evra.

Nema sumnje da Menhengladbah ima par dijamanata u svojoj postavi, videćemo da li će čelnici nemačkog kluba uspeti da ih zadrže i posle leta.
  

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mjolnir-HammerOfThor
Saturday, 04.04.2020
13:53

Od Tirama 90% nema ništa dok ovaj Zakaria zvuči dosta zanimljivo i sa obzirom na polivalentnost možda tu i bude nečega. Taman bi njegovim dovođenjem Klopp ubio dvije muve tj imao bi četvrtog štopera u njemu + zamjenu za Fabinha

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Saturday, 04.04.2020
11:57

Zakaria bi mogao kostati oko 60mil i vjerujem da ce radije ici u slabiji tim ali gdje ce da igra sigurno...

avatar
Robert Lewandowski
Saturday, 04.04.2020
00:32

Obojica su super igrači, Turam bi verovatno služio u rotaciji (nešto poput Sacirija sada), dok Zakariju mogu da zamislim i u startnih 11 Redsa. Mada ako odu Martinez i Toliso, verovatno će i Bajern krenuti po Zakariju... Videćemo šta će biti!