Klop ostaje bez svoje 'talije'?

Autor: Stefan Matić
petak 18.12.2020.
10:14
Izvor: Sportske.net

Red je da Belgijanac dobije značajniju minutažu.

EPA-EFE/Laurence Griffiths
EPA-EFE/Laurence Griffiths

Povezane vesti

Nemački trener je po nekima i neočekivano dobio prestižnu nagradu za najboljeg trenera godine, favorit jeste bio Hansi Flik, ali nagrada odlazi u Englesku. Liverpul nastavlja bitku u domaćem prvenstvu, u prošlom kolu je savladan prvi pratilac Totenhem te "redsi" sa tri boda prednosti na vrhu gostuju sutra uvek neugodnom Kristal Palasu.

U timu "redsa" ne treba očekivati Divoka Origija, prema pisanju engleskog Atletika Belgijanac je veoma blizu napuštanju "Enfilda".

Origi je otkupljen od Lila još 2014. godine, zatim je ostao tu sezonu sa "dogama", jednom je i pozajmljen Volfsburgu. Nema sumnje da je Divok bio pravi džoker za "redse", setimo se njegovih golova u finalu LŠ protiv Totenhema i Mersisajd derbiju.

Favorit za njegov potpis jeste ekipa Vulverhemptona. Nuno Espirito Santo kuburi sa manjkom napadača posle ozbiljne povrede Raula Himeneza. Dva kluba su imala uspešnu saradnju tokom proteklog leta kada je sa "Molinoa" došao Žota.

Klop Origi Bruster Bruvster Liverpul

Origi ima ugovor do 2024. godine, ove sezone je skupio tek devet minuta u PL.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Boginja iz Bergama
Friday, 18.12.2020
15:13

Svi mi imamo svoju Marinu al svi imamo i svog Pikca !

avatar
_mladen_
Friday, 18.12.2020
15:11

Odavno je on trebalo da ode, ali nisu stizale odgovarajuce ponude. Imao je svoje sjajne trenutke, ali jednostavno nije taj nivo, mislim da bi Vukovima dobro legao.

avatar
scofield
Friday, 18.12.2020
12:28

Covek im doneo titulu lige sampiona golovima protiv barselone i totenhema, vreme je da ode u slabiji tim gde bi bio standardan.

avatar
Mangus
Friday, 18.12.2020
11:44

Ocekivalo se ekipu napusti jos posle neuspele pozajmice u Volfsburgu ali malo srece a malo povreda su mu oslobodile mesto koje je uspeo da iskoristi.
Gde god da ode, ostace vecno zabelezen kao deo generacije koja je uzela titulu. Nije bio Bobi Firmino, ali je znao da udje i postigne gol kad trea, nije se nikada bunio sto sedi na klupi... Sve u svemu bio je fantastican timski igrac.