Klop odustaje od "vuka", okreće se "lisici"?!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 26.07.2020.
13:27
Izvor: Sportske.net

Liverpul traži igrače koji bi mogli da pomognu ključnom triju.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Čini se da je Tijago Alkantara blizu prelaska na "Enfild", španski reprezentativac će biti sjajno pojačanje za vezni red.

Sada se u klubu okreću traženju pojačanja na ofanzivnim pozicijama, potrebni su im igrači koji bi mogli da se rotiraju sa nezamenjivim Salahom, Maneom i Firminom.

Tako se spekulisalo da bi put prvaka Engleske mogao da krene Adama Traore iz Vulverhemptona, ali je bivši fudbaler Aston Vile i Midlsbroa ipak preskup za "Redse".

Tako je Klop nastavio potragu, da bi se zaustavio na "King Pauer" stadionu, naime, voleo bi da vidi u redovima svoje ekipe fudbalera Lester sitija Harvija Barnsa.

Dzejmi Vardi Harvi Barns Juri Tilemans Lester

Ovaj 22-godišnji fudbaler je Rodžersovo otkrovenje, on je u klubu od 2007. godine, bio je na pozajmicama u MK Donsu, Barnsliju i Vest Bromviču, da bi tek ove sezone dobio pravu priliku da se dokaže među "Lisicama".

Odlično ju je iskoristio, upisao je čak 35 nastupa u PL ove sezone, postigao je šest pogodaka, uz osam asistencija.

Neće ipak ni Barns biti jeftin, videćemo koliko će Lester tražiti za njegove usluge.

baner 6

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paul Kersey
Sunday, 26.07.2020
15:12

Ma kakav Brams. Treba nam alternativa po levoj strani jer desno igra Salah a može i Mane kao i Sautemptonu što je igrao.
Još jedan vezni (Keita i Alkantara su skloni povredama, Milner gubi dah) i jedan kvalitetan štoper jer je Matip sklon povredama. Takođe solidan levi bek kao rezerva. Idealno bi bilo da taj rezervni levi bek bude neko ko može i na štopera, onda bi imali 2 u 1.

avatar
JC\'90
Sunday, 26.07.2020
16:51

Slazem se, nikako Barns. Za vezni red mislim da nema potrebe niko vise ako dodje Tiago, tu su Vajnaldum, Fabinjo, Henderson, Keita, Dzons, Oks. Levi bek stoper obavezno (Alaba) i jedan dobar napadac krilo (Everton, Malen) Verner je bio idealan.

avatar
Milos Ilic_fb1
Sunday, 26.07.2020
13:34

Traore je preskup jer ce realno sedeti na klupi i cekati svoju sansu, a Mane i Salah su jos uvek mladi dovoljno da mogu prakticno celu sezonu bez problema da iznesu.
Zamene ce im biti Origi i Minamino sledece sezone, dok je Bruster pokazao da je ogroman potencijal u Svonsiju i treba ocekivati da ga Klop vrati kao zamenu za sledecu sezonu.