Klop nema rešenje, poslednjeg dana dovodi pojačanje od Murinja!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 05.10.2020.
12:24
Izvor: Sportske.net

Nemac mora da reaguje...

Michael Regan/Pool via AP
Michael Regan/Pool via AP

Povezane vesti

Posle bruke u Birmingemu i očajne partije rezerviste Adrijana, Jirgen Klop će izgleda reagovati poslednjeg dana prelaznog roka.

Alison se povredio, Španac je imao košmarno veče u porazu od 7:2 na "Vila Parku" i sada će probati da dovedu novog golmana.

U pitanju je Gazaniga iz Totenhema koji je treći golman, stigao je Džo Hart, uz neprikosnovenog Ljorisa, teško da će Argentinac dobiti šansu.

On je Poketinov pulen, bivši trener ga je doveo u klub, zemljaci su iz Santa Fea, ali je Murinjo prošle sezone po preuzimanju kluba kroz redove komentarisao da nema poverenja u rezervnog golmana.

Sada je prilika da ga se oslobodi, videćemo da li je u pitanju pozajmica ili će Liverpul otkupiti Argentinca.

Redsi su poslali našeg Grujića na pozajmicu, očekuju da eventualno do kraja dana pošalju Šaćirija na pozajmicu, pominje se Roma, a Hari Vilson bi mogao da završi u Barnliju, mada Redsi traže više od 20 miliona evra za Velšanina koji je bio na pozajmici u Bornmautu.

Nova šansa!

Posted by Sportske.net on Понедељак, 05. октобар 2020.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
xman
Monday, 05.10.2020
16:25

smijesni su komentari da Liverpul dovodi pojacanje cim neko kiksne..Adrian je imao zaista dosta prilika, vise nego sto je i sam ocekivao, po mom osjecaju u 90% tih utakmica je bio direktan krivac za gol. Osim super kupa protiv Celsija, nista dobro nije donio, a i tada je napravio gresku. Samo me plasi da Gazaniga nije nista bolji

avatar
äxwell
Monday, 05.10.2020
15:38

Nema od toga nista. Nema kod Klopa panicne kupovine. Vjerujem da bi prije nekog klinca stavili medju stative nego panicno doveli novog golmana.
Takodje, treba se zahvaliti adminima ovog sajta sto su pustali sve komentare na onu bruku Lvpa juce. Kada pobjedjuju znamo cekati komentare po par dana, ali kada docekamo taj poraz u godinu dana onda mozes sve i svasta pisati, bice ti objavljeno bez problema.

avatar
scofield
Monday, 05.10.2020
20:21

Pa bilo je dosta zanimljivo, kako da ne puste :D

avatar
Provokator
Monday, 05.10.2020
13:06

Koliko se tesko prasta golmanima danas.

avatar
Crveni Lucifer
Monday, 05.10.2020
12:52

Pa kako bre, zar oni nisu kao city i celsi koji cim negde zaskripi dovedu igraca da podmazu. Jesu doveli samo za ovaj rok igrace u vrednosti od 100 miliona, jeste da imaju na klupi igrace placene 300 miliona ali oni nisu takvi da cim se rezervni golman pokaze lose oni odmah dovode drugog. Oni su kao brajton i od ovoga nema nista