Klop nanišanio Bijelsinog miljenika?

Autor: Stefan Matić
utorak 07.07.2020.
14:44
Izvor: Sportske.net

Pregovori bi mogli biti otvoreni već sutra.

EPA-EFE/Peter Powell/NMC/Pool
EPA-EFE/Peter Powell/NMC/Pool

Povezane vesti

Liverpul slavi, posle trideset godina titula je ponovo na "Enfildu", ali pred Klopovim pulenima je još pet kola do završetka lige. Naredna utakmica je posebno interesantna. Igra se protiv Brajtona, "galebovi su osigurali još jednu sezonu u eliti.

Naredne sezone im se vraća i mladi štoper Ben Vajt koji je oduševi u Lids Junajted kog sa klupe vodi Marselo Bijelsa. Englez je par puta pokazao kvalitet i u veznom redu kada je menjao Kalvina Filipsa.

Za Vajta je zainteresovan i Liverpul, ali i ostali premijerligaški giganti poput Arsenala, Mančester Junajteda i Sitija.

"Galebovi" su već stavili do znanja da defanzivac neće biti prodat ispod 35 miliona funti. Videćemo da li su "redsi" spremni da izdvoje traženu sumu.

Baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mjolnir-HammerOfThor
Tuesday, 07.07.2020
16:24

Pola godine već prizivam ovaj transfer. Momak nije vrhunski štoper ali je idealna zamjena za naše prve štopere i potencijalno može biti reprezentativac. Zna da povuče loptu kao Matip, siguran je sa loptom u nogama i dobar glavom... pod Klopom može samo biti bolji. Naravno dobro je i to što je englez zbog homegrown pravila ali teško će Liverpool da plati 35 miliona, 20-25m je realnije ili neka trampa