Klop kupuje u Londonu?

Autor: Janko Glavonjić
petak 09.01.2015.
18:22
Izvor: Sportske.net

Jirgen Klop pokušaće u ovom prelaznom roku da dovede pojačanje iz Arsenala!

Beta/AP Photo/Michael Sohn
Beta/AP Photo/Michael Sohn

Povezane vesti

Čuba Akpom, tinejdžer iz Arsenala koji nikako da dobije pravu priliku u tom timu, je meta Borusije iz Dortmunda.

Ova neočekivana priča dolazi od nemačkih medija, a relativno nepoznati napadač je impresionirao Klopa svojim potencijalom, kombinacijom snage i brzine, kao i osećaju za gol.

Akpom bi trebalo da dođe ove zime za manje od milion funti, a Klop veruje da će kroz samo dve sezone ovaj mladić vredeti mnogo više.

Akpom ima 19 godina, dobijao je priliku u nekim kup takmičenjima za Arsenal, a postigao je dosta golova za mlađe selekcije u Engleskoj.

I on sam želi transfer pošto shvata da će teško dobiti priliku pored velike gužve u napadu Arsenala.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bender
Friday, 09.01.2015
20:11

Ma daaj,hocemo li mi nekad dovesti nekog proverenog igraca ili cemo sano klince kupovati.Nemam nista protiv istih,stavise sam i za to da se ih se dosta dovede ali se u pojedenim situacijama,kao sto je ova,treba dovesti i neki kvalitetan i iskusan fudbaler.

avatar
sensini
Saturday, 10.01.2015
04:51

Dortmundu je problem sto nisu nadomestili odlaske Levandovskog i Gece-a..Miktarijan je vrlo dobar igrac,ali tesko da ce biti na nivou Gece-a..Nemaju gol masinu,Imobile je brz,ali nije taj tip igraca,a i tesko ce davati golove kao Leva...Problem je takodje sto su vracali Sahina,Kagawu,koji nisu vise na nivou,a imaju preveliku minutazu,takodje i povrede,Subotic,Humels,Gundogan,Reus...Moraju da rasprodaju bar 6,7 igraca na leto i da rekonstruisu sa mladim igracima..Mitrovica nek uzmu sto pre.

avatar
sensini
Sunday, 11.01.2015
17:29

E bas to im treba,ali ima jos sansi da se spasi i ova sezone,ako udju u svoj ritam,mogu doci do prvih 6,sigurno..Pozdrav :)

avatar
Bender
Sunday, 11.01.2015
01:12

Slazem se sa tvojim recima,dodao bih jos da Imobile ima potencijal da postane ta gol-masina,setimo se one prosle sezone u Torinu,i uz sve te klince Kloppo bi se trebao malo otvoriti i dovesti nekog jaceg za malo vece pare koji bi pravio razliku u kombinaciji sa klincima.Sportski pozdrav. :)