Klop jača odbranu, na meti bvši "Kraljević"!

Autor: Stefan Matić
petak 08.03.2019.
14:45
Izvor: Sportske.net

Nemac želi da reši gorući problem.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Virdžil van Dajk se dokazao kao pun pogodak Liverpula, Holanđanin je možda i najbolji igrač kluba sa "Enfilda" ove sezone.

Međutim, bivši štoper Sautemptona nema standardnog partnera u zadnjoj liniji, na početku se pokušalo sa Lovrenom, zatim Gomezom, Matipom da bi usled povreda neretko tu prazninu popunjavao i Fabinjo, koji je po vokaciji zadnji vezni.

Po završetku ove sezone, jedan od planova čelnika "Redsa" jeste i kupovina pouzdanog štopera, a izgleda da se pored Matisa de Lihta pojavilo i ime Dijega Ljorentea!

Dvadesetpetogodišnji Španac je prošao sve selekcije Reala i uspeo da zabeleži 17 utakmica za klub iz Madrida do 2017. godine kada prelazi u redove Real Sosijedada gde dobija punu priliku da se afirmiše.

U ugovoru španskog štopera postoji klauzula od 50 miliona evra, ali pored toga problem može napraviti i gradski rival Liverpula - Everton.

Dijego Ljorente
 EPA-EFE/ALVARADO

Po nekim navodima, i drugi klub iz Mersisajda je spreman da uđe u trku za pouzdanog štopera koji je ove sezone odigrao 16 utakmici u Primeri.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Saturday, 09.03.2019
02:28

Ma ne vrijedi tih para!

avatar
NikkiCFC
Friday, 08.03.2019
17:13

Ma kako ga nije sramota. Uzeo Van Dajka pa bi i De Lihta... To se u igricama zove cheat. I dokle misli da bude trener Liverpula sa katastrofalnim rezultatima. Mi ove dve sezone u najvecoj krizi od dolaska Romana i opet imamo bolje sezone od njih sa FA kupom prosle sezone i LE ove .