Klop izgubio strpljenje, sledi "metla", tandem od 120 miliona! Veliki preokret oko Gruje?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 13.06.2020.
09:14
Izvor: Sportske.net

Dvojac "Vukova" na "Enfildu", izgleda da ćemo videti potrpuno reformisani vezni red?!

EPA-EFE/TIM KEETON
EPA-EFE/TIM KEETON

Povezane vesti

Engleski šampionat biće nastavljen za nekoliko dana, ali za Liverpul će to biti formalnost, treba overiti titulu i to je praktično kraj sezone, već se spremaju za sledeću, kako je potvrdio i Klop.

Izmakao im je Verner, međutim, iz Amerike od vlasnika su stigle informacije da će se ekipa pojačati, ali i da klub mora da se oslobodi Šaćirija, Keite, verovatno i Lovrena. Grujić se vraća iz Herte, mogao da bude prodat.

Ono što je novina je i da bi Liverpul mogao da proda Vajnalduma jer on odbija da potpiše novi ugovor. U tom slučaju Grujićeve šanse da zauzme mesto u novom veznom redu rastu, jer bez Šaćirija, Vajnalduma i Keite, on bi mogao da postane veoma važan u rotaciji.

Kako smo i pisali, nekoliko igrača je na radaru Liverpula, ali mogli bi da naprave dupli posao sa Vulvsima. Nije samo Adama Traore bivši diplomac La Masije na radaru, već i Ruben Neveš, odlični vezista koga je Mendeš doveo iz Portoa 2017. za sada smešnih 20 miliona evra.

On bi bio ključ na sredini terena koju Klop želi da osveži. Prema informacijama engleskih medija, "Vukovi" bi pristali da tandem bude prodat za oko 120 miliona evra, a ko zna, možda će Redsi dodati i nekog igrača u čitav transfer.

baner 5

Deo prelaznog roka finansiraće od prodaja Keite oko koga je Klop izgubio strpljenje, Šaćirija koji hoće da ode, i još nekolicine igrača, ali teško je verovati da budući šampion Engleske može da prikupi sav novac za dupli transfer od prodaja.

Liverpul bi već u prvom kolu nastavka sezone mogao da overi titulu i to protiv gradskog rivala Evertona.

Inače, što se tiče Sanča, Liverpul nema nameru da uloži ove sezone veliki novac u mladog Engleza, tim pre što Mane ostaje baš kao i druge zvezde tima, Van Dajk ima novi ugovor, a nema ni govora o prodaji Salaha.

Osim toga mogao bi da stigne neki mlađi igrač, poput Aronsa iz Noriča, ali najverovatnije da će Klop probati da ekipu popuni fudbalerima iz omladinske škole čijim je razvojem zadovoljan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
OX
Monday, 15.06.2020
04:53

Ovaj Vladimir Stojanovic tera Keitu iz kluba vec 1000 put, Prijatelju Keita je neverovatan fudbaler nece ga Klop pustiti. SHVATI

avatar
Patrick Berger
Sunday, 14.06.2020
03:43

Zelja postoji za obojicu, Ali odtstak o odlascima, poprilocno promasen! Keita je poceo od1 min protiv Blekburna, postigao I gol, jedan od nasih najkrrativnijih igraca, tako da of njegovog odlaska nema nista. Vajnaldum he blizu podpisivanju ugovora, Milner u poznim godibana, tako da Dzini ostaje sigurno! Gruja he imao 2 Dobre sezone, Al ono sto mu fali su Dobre utakmice u kontinuitetu I Jos jedna vrlo bitna stvar - igra istu poziciju kao Mali Kurtis Dzons, logs Klop jsko ceni I sigurno ce ga vise forsirati u narednim sezonama. Saciri, Lovren, Grujic, Vilson du igraci Koji napustaju Klub I Koji mogu doneti novac. Grujic I Vilson plus 60M bi bilo sasvim pristojno da dvojac - Al pusti snovi...

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Saturday, 13.06.2020
17:52

Realno, vrijede i vise...

avatar
Savoa
Saturday, 13.06.2020
15:44

Realno nam trebaju zamene za Arnolda i Robertsona, jedan talentovani spic koji ce ulaziti sa klupe i eventualno jos 1 krilo za rotaciju. Prodati Lovrena, Lalanu, Sacirija, Wilsona, Adriana.

avatar
Jean-Luc Picard
Saturday, 13.06.2020
13:20
avatar
Mangus
Saturday, 13.06.2020
11:13

Saciri i lovren odlaze sigurno. Vajnaldum je fantastican ali ako mu se ne ostajr... Keita ima znanja ali je vecito u bolnici. Gruja ce tesko naci svoje mesto. Dobar jeste ali ne za Liverpul. A 120 milona za ovaj tandem je komedija

avatar
xman
Saturday, 13.06.2020
11:02

Slucaj Verner je jos jednom pokazao da cim neki igrac pocne da se pominje po novinama, nista od njegovog transfera u Liverpul..siguran sam da ce da dovedu neka pojacanja, ali to cemo da saznamo tek kad sve bude gotovo