Ključa u Madridu, dvojica na transfer listi?

  • Autor: Vladimir Stojanović

  • 14. decembar 2018.

  • 10:58

  • Izvor: Sportske.net

  • facebook
  • twitter
  • email

Izgleda da nema više načina da se izglade stvari, a i svima u Realu je preko glave...

Ključa u Madridu, dvojica na transfer listi?
Foto: screenshot: youtube.com
Izgleda da se stvari brzo odigravaju u Madridu, iako Perez ne želi da proda Iska, tvrdoglavi Andalužanin je navodno spreman na štrajk, mada je to informacija katalonskih listova.

Doduše i madridski donose naslove da je "Jednom nogom otišao iz Reala", posle svađe sa navijačima i nakon što je izviždan.

Solari smatra da ne treba dizati veliku buku, da se Isko zakačio sa nekolicinom navijača, ne celim stadionom, ali on je razlog zbog koga španski reprezentativac hoće da ode.

Naime, statistika pokazuje da, dok je kod Lopetegija odigrao 70% mogućih minuta, kod Solarija je to trećina. Jeste imao operaciju slepog creva, ali se brzo vratio, Argentinac smatra da nije spreman, motivisan, da ima višak kilograma i nije mu ni druga opcija, Sebaljos, pa Asensio su u rotaciji.

Isko je odbio traku, ali to je prethodni dogovor sa Karvahalom, veruje se da će zatražiti da bude stavljen na transfer listu u januaru, što znači da se odriče i provizije, odnosno "narukvice" u drugom klubu, samo da pobegne iz Reala.

"Marka" tvrdi da je svima dojadio, da i Perez razmišlja da ga proda, ali niko neće platiti više od 100 miliona evra koliko bi tražio Real. Moguća je trampa, Perez gleda ka Juventusu, želeo bi Dibalu, mada je to nemoguća misija, iako Alegri smatra da bi jedino Isko mogao da unapredi sadašnji Juventus.

Gvardiola ima novac, ali teško je i da Siti plati 100 miliona, iako bi Isko u veznom redu predstavljao pravu zamenu za Fernandinja i uklopio se u igru "Građana", Pep želi dva pleja u timu.

Videćemo kako će se situacija rešiti, posle psovki koje je uputio navijačima i pitanja šta hoće od njega, u Realu strahuju da bi na narednoj utakmici kod kuće mogao da doživi pakleni doček i da "Bernabeu" ovo neće zaboraviti, na kraju zviždali su i mnogo većim igračima od njega.

Osim Iska, želi da ode i Kejlor Navas, Solari je navodno već dao "zeleno svetlo", ali Real čeka neku ponudu, sigurno da neće pustiti Kostarikanca bez obeštećenja.

"Od čoveka koji je osvojio tri Lige šampiona, došao sam do rezerve, bez šanse", rekao je Navas iznerviran što ga je klub lagao da će dobiti šansu kada je doveden Kurtoa.
  • facebook
  • twitter
  • email

Ne propustite

Komentari