Ključa u Madridu, dvojica na transfer listi?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 14.12.2018.
10:58
Izvor: Sportske.net

Izgleda da nema više načina da se izglade stvari, a i svima u Realu je preko glave...

screenshot: youtube.com
screenshot: youtube.com

Povezane vesti

Izgleda da se stvari brzo odigravaju u Madridu, iako Perez ne želi da proda Iska, tvrdoglavi Andalužanin je navodno spreman na štrajk, mada je to informacija katalonskih listova.

Doduše i madridski donose naslove da je "Jednom nogom otišao iz Reala", posle svađe sa navijačima i nakon što je izviždan.

Solari smatra da ne treba dizati veliku buku, da se Isko zakačio sa nekolicinom navijača, ne celim stadionom, ali on je razlog zbog koga španski reprezentativac hoće da ode.

Naime, statistika pokazuje da, dok je kod Lopetegija odigrao 70% mogućih minuta, kod Solarija je to trećina. Jeste imao operaciju slepog creva, ali se brzo vratio, Argentinac smatra da nije spreman, motivisan, da ima višak kilograma i nije mu ni druga opcija, Sebaljos, pa Asensio su u rotaciji.

Isko je odbio traku, ali to je prethodni dogovor sa Karvahalom, veruje se da će zatražiti da bude stavljen na transfer listu u januaru, što znači da se odriče i provizije, odnosno "narukvice" u drugom klubu, samo da pobegne iz Reala.

"Marka" tvrdi da je svima dojadio, da i Perez razmišlja da ga proda, ali niko neće platiti više od 100 miliona evra koliko bi tražio Real. Moguća je trampa, Perez gleda ka Juventusu, želeo bi Dibalu, mada je to nemoguća misija, iako Alegri smatra da bi jedino Isko mogao da unapredi sadašnji Juventus.

Gvardiola ima novac, ali teško je i da Siti plati 100 miliona, iako bi Isko u veznom redu predstavljao pravu zamenu za Fernandinja i uklopio se u igru "Građana", Pep želi dva pleja u timu.

Videćemo kako će se situacija rešiti, posle psovki koje je uputio navijačima i pitanja šta hoće od njega, u Realu strahuju da bi na narednoj utakmici kod kuće mogao da doživi pakleni doček i da "Bernabeu" ovo neće zaboraviti, na kraju zviždali su i mnogo većim igračima od njega.

Osim Iska, želi da ode i Kejlor Navas, Solari je navodno već dao "zeleno svetlo", ali Real čeka neku ponudu, sigurno da neće pustiti Kostarikanca bez obeštećenja.

"Od čoveka koji je osvojio tri Lige šampiona, došao sam do rezerve, bez šanse", rekao je Navas iznerviran što ga je klub lagao da će dobiti šansu kada je doveden Kurtoa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Friday, 14.12.2018
22:24

Steffmajster je u pravu. Niti je Isko plejmejker, niti može da menja Fernandinja, koji je - zadnji vezni, najbitniji za visoki presing, koji MC stalno igra. Uz igrače koje ima, mislim da bi bilo ludilo da MC plati Iska tolke pare. Njima jedino, a i to možda, treba špic - razbijač. Neki teži, jači, skočniji igrač, koji bi u nekim utakmicama vezivao igrače za sebe i pravio slobodan prostor, a bio egzekutor u šesnaestercu, pogotovo na centaršuteve: Lukaku, Žiru, Mitrović, Arnautović, Morata, možda najpre Kavani, ukoliko je PSŽ rešio da ga proda... Nisu važna imena, ali po meni, MC bi s jednim takvim, što boljim - dobio još jedan kvalitet, a sa Iskom, bi dobio samo gužvu, preteranu konkurenciju, i verovatno i zavađenu svlačionicu. No, ne sumnjam da Gvardiola najbolje zna.

avatar
Anonymous Official
Friday, 14.12.2018
17:36

Svako normalan bi dao za Isca 100mil a Navas sigurno da moze da brani u nekom kvalitetnom klubu jer u Realu su zaboravili na njega

avatar
Misosesic
Friday, 14.12.2018
15:53

Čuj kljuca pa Isko ako svaka tri mjeseca ne kaže da želi da ide ja se iznenadim.

avatar
Nenadd
Friday, 14.12.2018
12:25

Navas je potpuno u pravu...a sto se tice Iska, i on bi trebalo da ode gde ce biti standardan...Barsi bi legao samo tako...da sa Arturom i Kutinjom bude u vezi...Buskec da se proda

avatar
Agent Provocateur
Friday, 14.12.2018
12:16

Real je takva sredina, navijaci ocekuju da se uvek sve osvaja i par utakmica im je dovoljno da se okrenu protiv igraca a treneri se menjaju kao na traci. Isko ce bilo gde igrati znacajnu ulogu a Ronalda i Zidana ce jos praviti od gline jer dok je Perez tu gde jeste niko ozbiljan se nece dohvatiti posla

avatar
Steffmajster
Friday, 14.12.2018
12:15

Kako moze Isco biti zamena Fernandinju?????? Isco moze biti zamena Davidu Silvi mozda, ali Fernandinju ne moze nikako

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 14.12.2018
12:00

Ključa u Milanu, ključa u Rimu, ključa u Mančesteru, ključa u Madridu.