Klauzula za Dibalu, da li mu se smeši tribina?!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 01.11.2017.
11:57
Izvor: Sportske.net

Počeo je da iritira klub i to iz nekoliko razloga. U Juventusu obično ne opraštaju...

EPA/ALESSANDRO DI MARCO
EPA/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Paulo Dibala je pao u formi posle fantastičnog starta, muči se, posebno na gostovanjima i posebno u Ligi šampiona. Juventus nije uspeo da overi top 16 u Lisabonu, kako se situacija kretala, može na kraju da bude presrećan bodom.

Alegri je pobesneo posle meča, zbog lošeg prvog poluvremena, ali i poslednjih 10 minuta kada njegov tim nije uspeo da u potpunosti preokrene rezultat. Sada je stvar jasna, Juventusu je potrebna pobeda ili protiv Barselone, ili protiv Olimpijakosa, ako Sporting dobije i Barsu i Grke, kako bi sigurno bio u top 16.

Ali, vratimo se Dibali, danas ga razapinju u medijima, pre svega zbog stava i malodušnosti.

Pre par nedelja je u Udinama opsovao Alegrija, sada je ponovo mrmljao psovke dok je izlazio iz igre u finišu meča. Procena je da trener to neće više tolerisati i da bi Dibali mogao da se desi slučaj "Bonući", da u nekoj važnoj utakmici bude na tribinama, kako bi ohladio glavu.

Za Juventus to ne bi bilo ništa čudno, ponovljene greške igrača se ne tolerišu.

Uz to, klub želi da se obezbedi, ponudili su Dibali novi ugovor, da mu povećaju još platu i da ga učine plaćenijim i od Iguaina i od Bonućija koji imaju pola miliona više, ali da ugrade klauzulu o otkupu od 230 miliona evra.

To je navodno bila ideja direktora Marote, kako bi se obezbedio od ponuda Reala ili Barselone. U tom slučaju, suma bi bila 230 miliona evra, simbolika je jasna, Juventus bi prodao Dibalu, ako neko plati svetski rekord i ne bi pregovarao.

Ali, menadžer Argentinca to nije želeo, ne zbog toga što Dibala ima nameru da ide sledećeg leta, već jer je siguran da će stići velika ponuda koja će mu omogućiti da dobije i veći ugovor od Juventusa, ili da bude prodat za ne tako veliki novac, koji realno, nijedan od dva najveća španska kluba ne bi ni platio...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RIP KOBE
Wednesday, 01.11.2017
18:53

ide na kraju sezone. to svi znamo. neka ide. opet odlicno poslovanje kao pogba!

avatar
juvenelcuore
Wednesday, 01.11.2017
16:19

danas igraci na zalost igraju samo za novac, nema on niti malo ljubavi prema klubu, ko nema neka ide...nkapa dole Buffon, Marchisio,Chielini,Barzagli, ovo ostalo sve moze da ode jučer...nsteta sto nema igraca u Italiji poput ovih,svi bi da imaju preko noci vile, Diablo, Crusere itd...nTotti je na biciklu dolazio na treninge, kasnije kupio Topolina, dok nije postao ikona Rome...ali sve postepeno...

avatar
Goran_Ilic
Wednesday, 01.11.2017
18:05

Zasto bi neki argentinac ista osecao prema Juventusupa nije on odrastao u Torinu.

avatar
juvenelcuore
Thursday, 02.11.2017
11:05

niti jedan od navedenih nije rodjen u Torinu,ali isti Dybala nije imao za kifle u Palermu a da ne govorim u Argentini,ipak Juventus mu je dao sve,ako cemo realno.

avatar
Bojan Samardzic
Wednesday, 01.11.2017
13:41

Ma, Juve izgleda lose ove sezone... Vise i nemam taj osjecaj da se mogu popraviti. Izgleda da je Alegri prekombinovao, previse je mijenjao vec par sezona, ali izgleda da je sada pretjerao. Imam osjecaj da on kao da igra FM, kao da trenira robote sa odredjenim karakteristikama. Naravno, karikiram, ali recimo da je susta suprotnost Zidanu, kombinacija njih dvojice bio bi idealan trener.

avatar
AstorRed
Wednesday, 01.11.2017
17:14

Od kada vam je otisao pogba vi vise niste isti tim i . ,hteli vi to da priznate ili ne ;)

avatar
AstorRed
Thursday, 02.11.2017
18:29

o5 u toj tvojoj konstataciji je kljucno, ne vidim sta je tu bolje,al zato se raspadaju u igri sve nesto na silu dok je za vreme pogbe bio sam kvalitet,on a kasnije i dybala su plesali a sada ..raspad!

avatar
rossonero_t
Wednesday, 01.11.2017
18:45

Izvini ali to je apsolutna neistina, oni su posle Pogbe cak i bolje igrali, stigli opet do finala LS...

avatar
Don Silvio
Wednesday, 01.11.2017
17:26

Alegri je tanak trener...

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Wednesday, 01.11.2017
13:09

Ako postoji problem treba ga rijesiti na fin i kulturan nacin a ako se ne moze moze ici sto ne Otisao je i Zidan i Ibra pa moze i on