Kladionice smanjile kvote, ovo je novi Ibrahimovićev klub?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 30.10.2019.
10:27
Izvor: Sportske.net

I dalje deluje više kao njegova promocija nego namera da se vrati u Primeru, ali da sačekamo januar...

Epa-Efe/Paul Buck
Epa-Efe/Paul Buck

Povezane vesti

Zlatan Ibrahimović je uzburkao svet najavom da se vraća u Španiju. Da li je u pitanju samo neka promocija neumornog Ibre ili zaista dolazi u Primeru videćemo. Njemu ugovor sa Galaksijem ističe u decembru i tada će biti slobodan.

Imao je ponude Napolija, pričalo se o Bolonji, engleskim klubovima, ali i Argentini, tačnije Boki, Rajola je demantovao da bi Ibra mogao u Južnu Ameriku.

On ima platu 7.5 miliona evra u MLS, sa druge strane, Napoli mu je nudio znatno manje i opcionalni ugovor na pola godine, plus eventualno jednu, i to za ukupno 4.5 miliona u 18 meseci. Premalo, Anćeloti ćuti, čini se da on nije veliki pristalica dolaska Ibrahimovića.

Ako je zaista namerio da ode u Španiju, Barselona otpada, teško je verovati da će Real ući u trku, oni podmlađuju ekipu i sigurno je da traže druga rešenja.

Kladionice su smanjile kvote na odlazak Šveđanina u Atletiko i to je direktno povezano sa Dijegom Koštom. Naime, Brazilac odlazi, potpuno je razočarao Simeonea, posle Žoao Feliksa najskuplje je pojačanje kluba, za povratak iz Čelsija plaćeno je 66 miliona evra. Morata i Korea su prvi izbor, ali navodno bi Simeone želeo Ibrahimovića kao iskusnog igrača koji bi pomogao do leta.

Ibrahimovićeva namera je da se na leto vrati u MLS, njemu je prioritet Galaksi, zbog novca, ali i verovatno jer tamo može da igra još par sezona, u svakom slučaju, mada se nagađa o Sevilji i Valensiji, čini se da ova dva kluba nemaju novca za Šveđanina.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke