Kladioničari znaju? Ko će predvoditi napad Reala naredne sezone?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 28.11.2017.
08:56
Izvor: Sportske.net

Izgleda da je lista želja poznata. Najmanja kvota na Argentinca, ali insajderi tvrde da je za samo jednog fudbalera Real spreman da plati 200 miliona evra!

EPA-EFE/JAVIER ETXEZARRETA
EPA-EFE/JAVIER ETXEZARRETA

Povezane vesti

Na kladioničarskim listama, najlakša meta je Mauro Ikardi, zbog klauzule od 110 miliona. Kvota na Argentinca je 2, međutim, on sam nije toliko raspoložen da napusti Inter, a njegova supruga Vanda Nara pregovara o novom ugovoru. Interesovanje Reala iskoristiće da ga učini najplaćenijim igračem Serije A.

Sledi Kun Aguero, u slučaju da Gvardiola poželi da ga se oslobodi, odnosno ako kupi Aleksisa Sančeza, on bi mogao u Real, kvota je 3.5, a treći je Andrea Beloti sa 3.75. Međutim, ovo su rezervne opcije, Beloti takođe ima klauzulu od 100 miliona, pa to čini transfer izvesnijim, no, po mnogima, Realova prva meta je Hari Kejn.

Jedino za njega, kako pišu španski mediji, Perez je spreman da plati bogatstvo, oko 200 miliona evra. Kvota je 4, a čini se da bi Totenhem mogao da prihvati ovakvu ponudu ako stigne iz Madrida.

Skauti Reala prate Kejna na svakom meču, biće večeras na duelu između Lestera i Totenhema. Kad smo već kod te utakmice, da kažemo da su "Lisice" Kejnova omiljena mušterija, protiv njih je u devet mečeva postigao deset golova, računajući prvenstvo i domaće kupove.

Vratimo se listi mogućih pojačanja, uz Kejna, tu su Nejmar, Aleksis Sančez i Grizman, obojica imaju kvotu 5, zatim Levandovski sa kvotom 6, koliko je procenjen i Obamejang. Na kraju listu zatvara Dris Martens, ali to je malo verovatno, s obzirom na njegove godine i da Real traži drugačiji tip igrača.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
amigo999
Tuesday, 28.11.2017
19:55

Svi znaju i pisu da Zidan hoce Ikardija, zato mu je kvota 2...ali Ikardi ne zeli iz Intera, i Inter mu nudi novi ugovor , verovatno ce biti najplaceniji igrac Serie A i jedan od najplacenijh u svetu...10mE mislim i klauzula od 250 mE...

avatar
Hannibal Lecter
Tuesday, 28.11.2017
16:34

Jako pogresno bi bilo dovesti Kejna jer je dokazano da se Englezi koliko god kvalitetni bili ne snalaze van ostrva. Za klasicnog spica dovesti Ikardija ili Wernera... I po meni vrlo kalitetno pojacanje za Real bi bio Coutinho jer moze da igrati po krilu umesto Bejla (prodati) a takodje i u veznom redu. U odbrani dovesti jos jednog stopera, najbolje resenje bi bilo Laporte jer poznaje ligu. Od igraca prodati Bejla, Mayorala, Vaskeza, Hakimija i Kovacica. Ako neko pita zasto Kovacic... slazem se da je kvalitetan igrac i da zasluzujue igrati u Realu ali ne zasluzuje da bude na klupi... sl godine ce dobijati jos manju sansu jer ce biti pritisak da se gura Sebaljos. Cesto i Isco igra u veznom redu. Jedino da se smanji broj utakmica Modricu i Krosu pa da se na taj nacin pruzi odredjena minutaza Kovacicu

avatar
Bergkamp10
Tuesday, 28.11.2017
15:57

Real je trebao da uzme Mbappea, tu su ispustili strasnog centarfora, i onda Dibalu da igra levo a Asensio desno... 10 godina ne bi morali dirati napad..

avatar
Hannibal Lecter
Tuesday, 28.11.2017
16:41

Mali je bio alav, u realu postoji hijerarhija u platama. Ne mozes doci u Real i zahtevati platu od mislim 12-14M... Real je nudio 7, sto je sasvim dovoljno... Dokazi se pa ces dobiti i 15. Uostalom Asensiju recimo treci put obnavljaju ugovor samo zbog povecanja plate jer decko igrama pokazuje da zasluzuje. Uostalom niko razuman ne moze verovati da ce projekat zvani PSZ sa Nejmarom i Mbapeom opstati... Slaba Liga, igraci gladni priznanja, tvrdim da PSZ opet nista nece u raditi u LS, moraju da prodaju kako bi ispeglali papire... nema tu kontinuiteta. Tako da treba ocekivati njihov odlazak u narednim godinama.. mozda cak i vrlo brzo

avatar
MSSZRMK
Tuesday, 28.11.2017
19:50

Benzema će igrati startnu postavu još 10 godina najmanje šta će im Mbape?

avatar
Los Vikingos
Tuesday, 28.11.2017
13:19

Ne znam zasto se pominju Aguero i Sancez, ako Real hoce da napravi revoluciju u napadu logicno je da ce dovesti mladje igrace koji ce igrati u timu bar 5-6 godina. A tu jedino ima smisla da dodju Ikardi, Hazard, Dibala, Verner ili Beloti. Ali ja nikako nisam za Belotija i Dibalu. Doveo bih Ikardija i Hazarda i zavrsio sa napadom.

avatar
Tuesday, 28.11.2017
14:18

Dibala moze Beloti nikako, on je dobar za Seriju A jacu ligu nikako...Ikardi je najbolji....a Azar nece doci nikako...

avatar
Tuesday, 28.11.2017
12:44

Po Vernera su skauti poslati vec ali njega nema ni na listi, a Azar jedino vredi 200 miliona.

avatar
mak_juventino
Tuesday, 28.11.2017
11:46

Dybala ne ? Bravo

avatar
Cko Dexx
Tuesday, 28.11.2017
10:50

Nisam navijac Reala ali jedini igrac za kog bi dao 200 milke je Azar, i Azar jedini u ovom trenutku moze da zameni Ronalda i to je ono sto treba Realu!

avatar
Tuesday, 28.11.2017
14:54

Realu je potrebno da vrati 'stari' sistem igre. Sistem iz prosle sezone. Takodje da se vrate u formu pojedinci poput Krosa, Modrica, Marsela, Benzeme i na kraju Ronalda (na njega se ovo odnosi samo u domacem prvenstvu). Imaju problema sa povredama, manje kvalitetnu klupu, i ne tako kvalitetnog drugog cuvara mreze. Uzrok je poput posledica jasan. Zakljucak - potrebno je mnogo. Svakako nije nemoguce. Sto se pojacanja tice, obaveza su. Oni su veliki, najveci klub na svetu i ne smeju sebi dozvoliti ovakve propuste.

avatar
Crveno boja ljubavi
Tuesday, 28.11.2017
10:08

Sancez je u najmanju ruku,duplo bolja kupovina nego Aguero iz prostog razloga sto je maltene dzabe,moze doci odmah i igrati LS,a sigurno i da je borbeniji tip igraca.