Kinezi obećali, sad ili nikad, pet pojačanja za Interovu dominaciju?

  • Autor: Vladimir Stojanović

  • 26. maj 2020.

  • 09:47

  • Izvor: Sportske.net

  • facebook
  • twitter
  • email

Inter će učiniti sve da zaustavi Juventus, ove sezone su realno daleko i kad prvenstvo bude nastavljeno, ali sledeće će Konte zaista imati tim iz snova i sve osim "skudeta" je neuspeh.

Kinezi obećali, sad ili nikad, pet pojačanja za Interovu dominaciju?
Foto: EPA-EFE/MATTEO BAZZI
Za razliku od većine klubova, Inter će imati dovoljno sredstava, i njih je jasno pogodila kriza, ali su vlasnici, "Suning kompanija" iz pandemije prema nekim informacijama izašli bogatiji.

Oni nastavljaju sa svojim planom, Inter će probati da se vrati u trku za titulu kada prvenstvo bude nastavljeno, ali su daleko od "Skudeta"

No, sledeća sezona je ključ, napad na šampionski pehar je izvestan, tim pre što je spreman novac za pojačanja. Klub će prodati Lautara Martineza, uzeti novac i jednog igrača od Barselone, a kasu bi trebalo, uz sve nedoumice oko ostanka u PSŽ, odnosno otkupa ugovora da napuni i Ikardi.

Konte je tražio i dobiće pet velikih pojačanja, napad će biti promenjen, a stižu igrači koji će, ne pojačati konkurenciju već odmah podići kvalitet tima na viši nivo.

Prvi bi trebalo da bude povratnik Kanselo. Njega će Barsa izgleda menjati za Semeda i odmah ga proslediti kao deo paketa za Lautara. Kanselo je već igrao za Inter, ali nisu imali tada novca da ga otkupe od Valensije već je završio u Juventusu. Alegri ga baš nije "mirisao", otišao je u Siti, sada bi trebalo da se vrati na "Meacu".

Baner ispravka


Kako rekosmo, napad će doživeti najveće promene, svakako da je prva meta Kavani kome je ponuđen trogodišnji ugovor i koji bi trebalo da potpiše za "crno-plave", on će biti zamena za Lautara Martineza i činiti tandem sa Lukakuom. Inter pokušava da produži pozajmicu Sančeza, ali i da dovede Kjezu iz Intera koji bi trebalo da bude glavno pojačanje i za koga su spremni da izdvoje oko 60 miliona evra.

U veznom redu meta je Vidal, mada ne i prioritet, ako ga ne uzmu, vratiće Naingolana iz Kaljarija, čime i priznati grešku od prošle sezone. Ciljaju i Tonalija, ali čini se da je za njega prerano.

Šta još traži Konte?

Levog beka, jednog od svojih nekadašnjih pulena, Markosa Alonsa ili Emersona Palmijerija, radije bi Brazilca. Sa Kanselom i Emersonom, bili bi rešeni bokovi u formaciji 3-5-2, dugo su te spoljne pozicije najveća slabost Intera.

Dakle, Emerson, Kanselo, Vidal, Kavani i Kjeza, kvintet od koga se ledi krv u žilama i igrači koji bi jasno, odmah mogli da pomognu timu.

Ako ode Godin, Inter će dovesti i jednog štopera, neko manje zvučno ime, ali pomenutih pet igrača su prioritet i navodno Konte ima obećanje od vlasnika da će imati mnogo jaču ekipu nego ove sezone.
  • facebook
  • twitter
  • email

Ne propustite

Komentari