Kinezi obećali, sad ili nikad, pet pojačanja za Interovu dominaciju?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 26.05.2020.
09:47
Izvor: Sportske.net

Inter će učiniti sve da zaustavi Juventus, ove sezone su realno daleko i kad prvenstvo bude nastavljeno, ali sledeće će Konte zaista imati tim iz snova i sve osim "skudeta" je neuspeh.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Za razliku od većine klubova, Inter će imati dovoljno sredstava, i njih je jasno pogodila kriza, ali su vlasnici, "Suning kompanija" iz pandemije prema nekim informacijama izašli bogatiji.

Oni nastavljaju sa svojim planom, Inter će probati da se vrati u trku za titulu kada prvenstvo bude nastavljeno, ali su daleko od "Skudeta"

No, sledeća sezona je ključ, napad na šampionski pehar je izvestan, tim pre što je spreman novac za pojačanja. Klub će prodati Lautara Martineza, uzeti novac i jednog igrača od Barselone, a kasu bi trebalo, uz sve nedoumice oko ostanka u PSŽ, odnosno otkupa ugovora da napuni i Ikardi.

Konte je tražio i dobiće pet velikih pojačanja, napad će biti promenjen, a stižu igrači koji će, ne pojačati konkurenciju već odmah podići kvalitet tima na viši nivo.

Prvi bi trebalo da bude povratnik Kanselo. Njega će Barsa izgleda menjati za Semeda i odmah ga proslediti kao deo paketa za Lautara. Kanselo je već igrao za Inter, ali nisu imali tada novca da ga otkupe od Valensije već je završio u Juventusu. Alegri ga baš nije "mirisao", otišao je u Siti, sada bi trebalo da se vrati na "Meacu".

Baner ispravka


Kako rekosmo, napad će doživeti najveće promene, svakako da je prva meta Kavani kome je ponuđen trogodišnji ugovor i koji bi trebalo da potpiše za "crno-plave", on će biti zamena za Lautara Martineza i činiti tandem sa Lukakuom. Inter pokušava da produži pozajmicu Sančeza, ali i da dovede Kjezu iz Intera koji bi trebalo da bude glavno pojačanje i za koga su spremni da izdvoje oko 60 miliona evra.

U veznom redu meta je Vidal, mada ne i prioritet, ako ga ne uzmu, vratiće Naingolana iz Kaljarija, čime i priznati grešku od prošle sezone. Ciljaju i Tonalija, ali čini se da je za njega prerano.

Šta još traži Konte?

Levog beka, jednog od svojih nekadašnjih pulena, Markosa Alonsa ili Emersona Palmijerija, radije bi Brazilca. Sa Kanselom i Emersonom, bili bi rešeni bokovi u formaciji 3-5-2, dugo su te spoljne pozicije najveća slabost Intera.

Dakle, Emerson, Kanselo, Vidal, Kavani i Kjeza, kvintet od koga se ledi krv u žilama i igrači koji bi jasno, odmah mogli da pomognu timu.

Ako ode Godin, Inter će dovesti i jednog štopera, neko manje zvučno ime, ali pomenutih pet igrača su prioritet i navodno Konte ima obećanje od vlasnika da će imati mnogo jaču ekipu nego ove sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Tuesday, 26.05.2020
14:39

Dominirat ce oni kad na vrbi rodi grozdje

avatar
DEL PIEROO
Tuesday, 26.05.2020
13:37

Fc Sledeca Sezona

avatar
Inter JZ 4ever
Tuesday, 26.05.2020
13:18

A gde je sad Mirjevac sto je tvrdio da Inter nema pare, a on na svaku vest o Lautaru to tvrdi, a kad treba da posalje link gde je to procitao ode k'o muva bez glave.

Da bi Inter osvojio Skudeto trebalo bi i da sudije ne guraju Juventus.

avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 26.05.2020
13:14

Marota ! Sve je pocelo tako sto je dobio otkaz kod nas . Otisao tamo , doveo Kontea , pa ovaj Lukaku itd. i sada su u ovu poziciju

avatar
deki trbic
Tuesday, 26.05.2020
11:10

ma koliko god da se pojacaju nema titule za njih xD

avatar
Oldboy
Tuesday, 26.05.2020
16:15

Ne samo za Inter, nema ni za koga sem za Juventus, čudi me i da troše pare na igrače

avatar
deki trbic
Thursday, 28.05.2020
14:49

Juve i kada ima los tim i trenera opet lagano uzme titulu...dzaba je da bacaju silne pare kada ne mogu ni grupnu fazu LS da prodju xD

avatar
Gile sile pravi
Tuesday, 26.05.2020
10:20

Ljudi treba razumeti ako Kavani dodje U Inter dolazi da ulazi sa klupe. on ne moze da bude zamena za Lautata. znaci Inter prodaje Lautara i Ikardija i dovodi Kavanija od 33 godine da bude starter to nije logicno. Inter mozda i dovede Kavanija. ali sa parama od Ikardija i Lautara to je 170 miliona evra, ulozice u neko zvucno ime iz napada. i da se razumemo Kijeza nije klasican napadac nego igra na mestu desnog krila. ko ce to biti pojma nemam, Obamejang sve manje dovodi u vezu sa Interom to mi nije bas jasno zbog cega

avatar
Luka Laban db
Tuesday, 26.05.2020
13:11

Timo Vergner iz Lajpciga...

avatar
DVA HRAMA
Thursday, 28.05.2020
08:38
avatar
DVA HRAMA
Tuesday, 26.05.2020
10:06

Zaboravio sam Radju:-D

avatar
DVA HRAMA
Tuesday, 26.05.2020
10:05

Niko ne moze da garantuje ''skudeto'', ne moze to da bude neuspeh samo zato sto si ulozio u tim, uvek je potrebno imati i znanja i srece.
Jan Fertongen stoper, ionako im treba jedan levonogi stoper koji ima iskustva. Handanovic- Skrinjar, De Fraj, FERTONGEN (Bastoni)- KANSELO (Kandreva/Mozes), Brozovic (Galjardini), Eriksen (*Sensi), Barela (VIDAL), EMERSON (Biragi/Jang)- KIJEZA/*Sancez (Politano), KAVANI/Lukaku (Espozito). Ostali: Padeli, Ranokia, D'Ambrozio, Vesino/Valero, Asamoa.

avatar
Bojan Samardzic
Tuesday, 26.05.2020
10:24

Niko ne moze da garantuje, ali posle ulaganja samo ove sezone, pa i smanjenja jaza u odnosu na Juve, ako nastave tako i ako se realizuju makar neka najavljenja pojacanja, titula ce biti legitiman cilj (za razliku od ove sezone). Cilj se postavlja ne da bi se po svaku cijenu ostvario, nego da sluzi kao mjerilo uspjeha, stvar je samo u tome da se postavi realan cilj.

avatar
DVA HRAMA
Tuesday, 26.05.2020
17:35

Legitiman i ostvariv cilj da.

avatar
Oldboy
Tuesday, 26.05.2020
11:15

I momak iz Verone, Albanac mislim da je on manje vise završen posao, inače levonogi stoper

avatar
Amalainter
Tuesday, 26.05.2020
09:59

Iz vasih usta u bozije usi.. 😂
Najngolan treba da se vrati-taj covek je rodjeni pobednik!
Amala!!