Kinezi doneli šleper para u Evropu, kucaju na vrata Juventusa, povratak Morate?!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 16.01.2019.
10:52
Izvor: Sportske.net

Nije samo Marko Arnautović, za pojačanja imaju 100 miliona i veliku metu, da li bismo mogli da vidimo senzacionalan rasplet?

Beta/Alessandro Di Marco/ANSA via AP
Beta/Alessandro Di Marco/ANSA via AP

Povezane vesti

Kineski Šangaj je doneo šleper novca u Evropu.

Klub koji je prekinuo dominaciju Gvangžua i okitio se titulom prvaka, posle dva druga mesta u prethodne tri godine, želi da se dodatno pojača, veliki cilj je azijska Liga šampiona.

Za Šangaj igraju Hulk, Oskar i Elkeson, tri Brazilca, pregovaraju sa Vest Hemom oko Arnautovića i taj posao bi trebalo da bude završen u narednih 48 sati.

Marko želi da ode, druga meta je bio Džeko, ali izgleda da je to mamac da se Englezi prinude na prodaju nezadovoljnog austrijskog reprezentativca.

To nije sve, Šangaj bi još jednu veliku zvezdu, tražili su Daglasa Koštu od Juventusa, spremni su da plate 60 miliona evra, ali ih je Juve odbio. Koštu hoće i Junajted, spekulisalo se da bi Juventus mogao jednostavno da vrati Moratu, prosledi Iguaina u Čelsi i da zaradi na Košti, međutim, za sada nema potvrdnog odgovora.

Kinezi imaju novac, spremni su da u dva igrača ulože 100 miliona evra kako bi obezbedili nastavak dominacije u Kini i kako rekosmo stigli do kontinentalne titule.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke