Kepa završio svoje, najskuplji nije ni broj 2 - Lampard pazari na Čizmi?

Autor: Stefan Matić
subota 05.12.2020.
14:11
Izvor: Sportske.net

Kome prodati Baskijca.

EPA-EFE/Adam Davy/NMC/Pool
EPA-EFE/Adam Davy/NMC/Pool

Povezane vesti

Mladi Arizabalaga je član Čelsija dve sezone. Plaćen je čak 72 miliona funti što je i dalje rekord za najskupljeg čuvara mreže, o njegovoj formi govori dovoljno to što se sada procenjuje na dvadesetak miliona evra.

Dolaskom Mendija Kepa je izgubio startno mesto, nije tajna da je Lampard tražio načina i tokom prošlog prelaznog roka kako da se otarasi pojačanja iz Bilbaa.

Engleski mediji pišu kako Kepa uskoro neće biti ni broj dva u pogledu golmana, "plavci" su kontaktirali Udineze -  meta je odlični Huan Muso.

Reprezentativac Argentine je jedan od boljih igrača Udinezea ove sezone, treba se izdvojiti oko trideset miliona evra za 26-godišnjaka. Ostaje da se vidi da li će već tokom januara biti ozvaničeni pregovori, jasno da Mendiju treba dobra konkurencija.

Za Musoa se navodno interesuje još i PSŽ, te će njegova cena samo rasti.

Baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Naka TZ (CFC)
Sunday, 06.12.2020
11:23

Kako vidim Kepa je definitivno svoje zavrsio u Celziju nekako me strah i da kao rezerva nekada brani jer bi primili puno golova, sa Mendijem skoro svaka tekma bez primljenog gola dakle ipak je dosta bilo do Kepe jer sam mislio da je vise odbrana bila losa jer je primao dosta golova.

avatar
riquelme
Sunday, 06.12.2020
00:59

Pa brojite i ovom novom kikseve... Vec 2 kiksa. Lepo su trebali da daju Kepu i pare od ovog gose i bonus za LS i PL i dovedu Oblaka. To je resenje kakvi golmani Rena, Anzera... Pa to se odmah zna da li si Ceh ili nisi.