Kejn "pejn", Totenhem šalje ponudu za Srbina, u igri i Bajern!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 16.01.2019.
12:16
Izvor: Sportske.net

"Pevci" nemaju mnogo rešenja posle katastrofalnih vesti. Ali, da li će to naterati dva velikana da reaguju...

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Navijači su u depresiji posle jutrošnjih vesti, naime Hari Kejn će zbog povrede odsustovati najmanje šest nedelja, vratiće se tek u martu. Otuda naslovi "Kejn pejn", odnosno bolno saznanje da će bez najboljeg igrača morati u seriju utakmica koje bi mogle da prelome sezonu.

Totenhem nema napadača, osim veterana Ljorentea, uz to Son odlazi na reprezentativne obaveze, pa je Poketino ostao bez rešenja.

Vinsent Jansen je u rezervama, Holanđanin se vratio sa pozajmice, ali je menadžer jasan, on nije u planovima.

Zbog toga, Englezi moraju da kupe zamenu. Danas se pojavila priča o pokušaju da se već ove zime dovede Luka Jović, jedini igrač koga bi mogli da koriste i narednih godina i kome bi vrednost mogla da poraste.

Danijel Levi neće veterana na šest meseci, to mu se ne isplati, pa je razumljivo što je spreman jedino na ulaganje koje bi u budućnosti moglo da donese profit.

Ali, da li bi eventualna nepristojna ponuda za bivšeg napadača Zvezde mogla da promeni stvari kada su Barselona i Bajern u pitanju.

Katalonci čekaju leto, takođe, nemački šampion misli da bi Jović bio idealna zamena za Sandra Vagnera, problem je što bi Ajntraht sada mogao da uzme veliki novac i da ne čeka leto.

Kolika bi bila ponuda?

Nemci moraju da plate otkup ekipi Benfike 16 miliona, a pretpostavlja se da ispod 35 miliona ne dolazi u obzir. Navodi iz engleskih medija su da su "Pevci" spremni na to ulaganje, videćemo hoće li Jović ostvariti jedan od najvećih transfera zime.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Shimika
Wednesday, 16.01.2019
20:01

Najbolje da ode kod vranješa u Anderleht...

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Wednesday, 16.01.2019
18:29

Ne treba ovo Jovicu, zna se da je Kejn dok je u Totenhemu, neprikosnoven. Uz to, tesko se odlazi ako imas kvalitet. Levi je uzasan za pregovore, zacepi samo tako.

avatar
Mangus
Wednesday, 16.01.2019
14:07

Ovo bi za jovica bila najgora moguća odluka. Suarez ima 32 godine, levandovski 30 i nece predugo cekati na priliku ako se pokaze. kejn ima 25 i prioritet kad je zdrav. Tot nece skoro videti trofej, levi ga poske nece prodati...

avatar
äxwell
Wednesday, 16.01.2019
14:02

Nadam se da Luka nije bas toliko lud da grije klupu u Sparsima!?

avatar
Zauvek Plavac
Wednesday, 16.01.2019
13:22

Da, pa da bude zamena Kejnu narednih 5-6 godina. Pa nije Kejn veteran, u idealnim je godinama, i još dugo će biti prvi izbor u Totenhemu. Joviću je najbolje da ne mrda nigde do leta.