Kavani se vraća na "Čizmu"?

Autor: Aleksa Blaćanin
četvrtak 25.10.2018.
22:07
Izvor: Sportske.net

Već danima se pominje mogućnost da se Kavani vrati u italijansku Seriju A.

EPA-EFE/JUAN HERRERO
EPA-EFE/JUAN HERRERO

Povezane vesti

Sinoć su snage odmerili PSŽ i Napoli, domaćin je u nadoknadi izjednačio na 2:2 i ipak ostao neporažen u ovom vrlo bitnom meču. Anćeloti zamalo da uzme skalp i francuskom timu nakon pobede protiv Liverpula.

Već nekoliko dana se pominje da bi Kavani ponovo mogao da stigne u Napulj. De Laurentis je takođe pričao o toj mogućnosti, a sada se oglasio i agent urugvajskog napadača.

"Lep zagrljaj između De Laurentisa i Kavanija, ukazuje na lep gest i na dobro prijateljstvo. Edi je proveo neke neverovatne godine u Napoliju, uvek priča da je to nezaboravno iskustvo. Povratak u Napoli? On uvek gleda utakmice tog kluba, voli i navijače i sve događaje vezane za taj klub prati sa ogromnim interesovanjem. Ja ću da pokušam da pričam sa njim kao prijatelj i da vidim šta može da se uradi oko mogućeg povratka. De Laurentis je dobar predsednik, mislim da je on uvek otvoren za saradnju sa Edijem", rekao je Đenaro Famiglijeti, Kavanijev agent.

Kavani je u Napoliju bio od 2010. do 2013. godine. Navijači su ga obožavali, a popularni "El Matador" je na 138 odigranih utakmica za ovaj klub postigao 104 gola.

Tridesetjednogodišnji Urugvajac je i dalje jedan od najboljih napadača na svetu, a navijači italijanskog tima bi sigurno voleli da ga vide opet u njihovom dresu.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke