Kavani popustio da bi bio deo strašnog tandema!

Autor: Milovan Longinov
subota 03.10.2020.
09:59
Izvor: Sportske.net

Još jedna bomba na vidiku!

EPA-EFE/Joedson Alves
EPA-EFE/Joedson Alves

Povezane vesti

Edinson Kavani gleda ka Madridu, nadao se možda Realu, ali je najbolje rešenje - Atletiko.

Madridski mediji otkrivaju danas da je Urugvajac pristao na manja primanja, kako bi pojačao Atletiko i zaigrao u tandemu sa Luisom Suarezom.

Dijego Simeone čini sve da upari strašan ubitačni tandem, uprava želi da mu ispuni i tu želju, ali najpre mora nekog da proda.

Da bi Kavani stigao, mora da ode Dijego Košta, pominjao se PSŽ, ali tako nešto nije realno u ovom momentu. Simeone pritiska ovakav rasplet, mada nije isključeno da umesto Košte, odu Ektor Erera i Mario Ermoso i tako oslobode platni spisak za Urugvajca.

Jedan Urugvajac sigurno stiže u Atletiko, pošto je Lukas Toreira postigao dogovor sa Madriđanima, a Kavani je pristao da smanji primanja. Do sada je zahtevao 10 miliona evra godišnje, što niko nije želeo da mu plati.

Očekuje nas uzbudljiv finiš prelaznog roka i na Vandi, Kavani je zaista blizu, ali klub mora ubrzano da radi i po pitanju prodaje igrača.

Zamislite samo tandem Suarez-Kavani, Simeone bi morao da igra nekad i ofanzivni fudbal, i sa više golova, što je do sada bilo nezamislivo...

Baner 5

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke