Katalonci poslali Kutinja na dve adrese i čekaju odgovor

Autor: Beta Beta
utorak 14.07.2020.
15:11
Izvor: Beta

Barselona ponudila Kutinja Arsenalu i Njukaslu.

EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS
EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS

Povezane vesti

Fudbalski klub Barselona ponudio je svog igrača Filipea Kutinja Arsenalu i Njukaslu, kako bi oslobodila prostor u ekipi i obezbedila novac za dovođenje Lautara Martinesa iz Intera.

Barselona je dovela Kutinja iz Liverpula u januaru 2018. godine, ali se Brazilac nije najbolje snašao, pa je prošlog leta otišao na pozajmicu u Bajern iz Minhena.

Za nemački klub odigrao je 34 utakmica i postigao devet golova.

Kako je preneo sajt Gol, Barselona želi da ga proda jer je utvrdila da ne može da uklopi veliku platu Kutinja, u planove koje je napravila za narednu sezonu.

Navodi se da su u Barseloni svesni da će imati problema da pronadju novi klub za Kutinja, s obzirom na njegovu platu i na visinu obeštećenja.

Bajern nije želeo da kupi Brazilca, a uprava Barselone misli da bi povratak u Premijer ligu mogao da bude najbolja opcija za Kutinja.

Arsenal i Njukasl se nisu izjasnili o ponudi, pošto i dalje razmatraju troškove dovodjenja Brazilca.

U Barseloni su svesni da će dugoročno izgubiti novac na Kutinju, koga su platili 120 miliona evra.

baner 1

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Wednesday, 15.07.2020
12:39

Nzm ko je pisao tekst...nije da se on nije snasao, vec prvi i najbitnije nije igrao na svojoi poziciji...drugo Kmessi je kriv sto ne igra...kao trece sam je kriv sto je dosao i propao kao zeton xD

avatar
Carina_11303
Tuesday, 14.07.2020
17:25

Ja se nadam da bi Celsi mogao da ga uzme na pozajmicu. Pulisic Verner i Zijeh a da ih proigrava Kutinjo, iza njega Kante i Kovacic da zavode red, to bi bila sila od ekipe. Ofanzivno. Sa odbranom neka nam Bog pomogne.

avatar
P. S.
Tuesday, 14.07.2020
16:58

Ni u Stargate-u nisu uspevali da ih posalju istoveemeno na dve adrese.

avatar
Karambol
Tuesday, 14.07.2020
16:10

Ja bih voleo da ostane u Bajernu, mozda ce proraditi u sledecoj sezoni, 120 miliona naravno nece dobiti nikad,ali Bajern bi trebalo da ga kupi za nekih 50,ili mozda cak i trampa Alkantara-Kutinjo.Haverca nece kupovati ovog leta,tako da bi Kutinjo itekako znacio na poziciji AMF uz Milera.

avatar
MaNcHesTeR_ed
Tuesday, 14.07.2020
15:32

Kutinjo u Njukasl xD