Kasting! Posle Danca, Murinjo cilja pet novih lica. Ovo su imena, sedmorica će im ustupiti mesta!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 12.08.2020.
10:52
Izvor: Sportske.net

Totenhem sa skromnim budžetom u pokušaju da stvori tim spreman da se vrati u LŠ.

EPA/Robert Perry
EPA/Robert Perry

Povezane vesti

Prvo pojačanje Totenhema je završeno, ono o čemu se pričalo tokom čitavog proleća se i desilo, Murinjo je dobio Pjera Emija Hojberga iz Sautemptona, potencijalno transfer je sa bonusima vredan oko 25 miliona evra.

To je odmah pronelo glasine da će rekordno pojačanje, Ndombele biti prodat, ali Danijel Levi ne pomišlja da izgubi novac na momku koji je plaćen 80 miliona evra. Murinjo očekuje prodaju Orijea, Kajl-Voker Peters je otišao za 15 miliona u Sautempton odakle je stigao Hojberg, pa je jasno da su "Pevci" napravili dobar posao.

Očekuje se da na pijaci budu i Fojt koga želi Bijelsa u Lidsu, kao i Deni Rouz, Karter-Vikers i na kraju, Koko Lamela.

Šta još traži Murinjo?

Pet novih lica, rezervnog golmana umesto Gazanige, zatim napadača koji će biti alternativa za Kejna, desnog beka, štopera i ofanzivnog vezistu. Ova potonja trojica bi trebalo da budu fudbaleri koji će odmah zauzeti mesto u postavi.

Imena?

Ismaila Sar iz Votforda koji može da pokrije više pozicija u ofanzivi, "Hornetsi" su ispali iz lige, on je rekordno pojačanje u istoriji kluba, neće ga prodati ispod 40 miliona evra, Totenhem će teško platiti Senegalca.

I dalje se kao napadač pominje Milik, prema nekim informacijama bi Napoli prihvatio nekog igrača, poput Lamele, ili čak Mouru u zamenu, mada je plata Brazilca problem. "Pevci" bi jasno doplatili, ako Argentinca pošalju pod Vezuv.

Na meti je Majtland-Najls iz najljućeg rivala Arsenala, ali teško je da bi "Guneri" iako hoće da prodaju ovog igrača dozvolili da ode u Totenhem. Murinjo je razmišljao o štoperu Juventusa Ruganiju, koga bi doveo na pozajmicu, ali i Iguainu kao špicu koga je trenirao u Realu.

Baner


Izgleda da je bitka za Vilijana izgubljena, Kutinjo ima previsoku platu. U odbrani želje su Kastanj iz Atalante za beka, pominjan je i Maks Arons iz Noriča, kao i Korejac Kim Min je.

Priče o Garetu Bejlu koje se svakoga dana pominju nemaju nikakvog osnova, jednostavno Velšanin neće nazad, čak ni ako bi mu bila obezbeđena ogromna plata...

Videćemo, tek za Murinja bi bilo idealno da se oslobodi sedam ili osam igrača i posle Hojberga dovede još trojicu ili četvoricu koji bi značajno unapredili tim...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke