Karusel, "tri amigosa", Pogba, Dibala i Grizman menjaju klubove?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 14.09.2018.
09:08
Izvor: Sportske.net

Kombinatorika postoji, ne deluje verovatno, pogotovo za fudbalera Atletika, ali stvari su jasnije kada su u pitanju druga dvojica.

EPA-EFE/ABEDIN TAHERKENAREH
EPA-EFE/ABEDIN TAHERKENAREH

Povezane vesti

U Italiji se spremaju posle reprezentativnih razočaranja za nastavak šampionata, u centru pažnje je opet Ronaldo, prvoplasirani Juve dočekuje najbližeg pratioca i svoj prijateljski klub, Sasuolo, ali u medijima i dalje dominira priča o dolasku Pola Pogbe u Juventus.

Za Andreu Pirla to ne bi bilo iznenađenje.

"Zbog čega? Igrao je za Juve, ovde je ostavio mnogo prijatelja, ne bi me iznenadilo da učini sve da se vrati", kaže "Mocart".

Italijani insistiraju da Pogba i dalje više oseća Juventus nego Junajted kao svoj klub i da traži od Rajole da učini sve da se vrati u Torino.

Ali, to bi pokrenulo niz drugih transfera, pre svih, prodaju Dibale, Junajted ne želi Argentinca, ali bi Real mogao da plati 120 miliona za "La Hoju". Na Apeninima se šire priče da bi Juventus prodao Argentinca, da skupljaju novac za Pogbu, ali i da je klub završio sa minusom od 20 miliona, što nije problem, ali svejedno, žele da ispeglaju knjige.

Idemo dalje, u slučaju prodaje Pogbe, Junajted bi svim silama, ako ostane Murinjo, ali i ako dođe novi trener krenuo po Grizmana, svoju staru želju. Ni sam Francuz nije ravnodušan, u Atletiku ne ide baš najbolje ove sezone, iscrpljen je, odbio je Barselonu, videćemo kako će reagovati, ako Dijego Simeone zaista napusti klub na kraju sezone i ode u Inter.

No, sve su to spekulacije, osim ove oko Pogbe i Dibale, jer oba igrača izgleda žele da napuste klubove, mada je Argentinac rekao da nije igrao dobro i da razume zbog čega je na klupi. Sa druge strane mediji su neumoljivi, problem nije toliko u njegovoj formi, koliko formaciji, u 4-3-3 za njega nema mesta, plus konkurencija je taka da on u ovom trenutku teško može da računa na neku ozbiljnu minutažu.

Zanimljivo, Pogba je odličan prijatelj i sa Grizmanom, i sa Dibalom...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pipo Inzagi
Friday, 14.09.2018
16:46

Konkurencija je "taka".....

avatar
Paklena pomorandza
Friday, 14.09.2018
16:27

A gde je cuveni SMS ili MMS u ovoj prici???

avatar
Friday, 14.09.2018
14:38

ovo postaje previše dosadno

avatar
ForzaJuve
Friday, 14.09.2018
14:28

Ja samo ovde citam o prodaji Dibale. Ako ga neko i proda, to ce biti ljudi sa Sportskih, Juventus nikako...

avatar
NikkiCFC
Friday, 14.09.2018
18:53

Juventus nikad ne zadrzava igrace koji izraze zelju da odu. Dovoljna je samo jedna recenica. Dibala nije u prvoj postavi i nije daleko od toga...

avatar
neme
Friday, 14.09.2018
11:54

To sto su oni medusobno prijatelji je od presudnog znacaja.😆😆😆

avatar
Kuma Baba Car
Friday, 14.09.2018
09:13

Pogba u juve? Moguce
Dibala u real? Trenutno nema sanse, ne igra u juveu kao pre, nije standardan, spustila se malo prasina oko njega i ako ne bude imao odlicnu sezonu (malo verovatno zbog konkurencije) tesko da ce u real
Grizman je odbio barselonu tako da tesko da ce u junajted...

avatar
NikkiCFC
Friday, 14.09.2018
18:53

Logicno je po ovome da Dibala ode u Atletiko.