Kapiten Čelsija se seli u Vels?

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 18.05.2017.
15:27
Izvor: Sportske.net

Kako prenose britanski mediji, trener Svonsija Pol Klemen će pokušati da ubedi iskusnog fudbalera da mu se pridruži na "Libertiju".

EPA/NIGEL RODDIS
EPA/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

Džon Teri se ove sezone oprostio od dresa Čelsija, odavno je obelodanio da će ovo biti njegova poslednja sezona na "Stamford Bridžu", a oprostio se titulom.

Mnogo je spekulacija o tome gde će nastaviti svoju karijeru, a sve je izvesnije da će naredne sezone zaigrati protiv Čelsija.

Za njega je zainteresovan VBA, čak je i Bornmut pokazao interesovanje, a sada se u čitavu priču uključio i Svonsi.

Ekipa iz Velsa je uspela da opstane u Premijer ligi, kako stvari stoje mogli bi i da zadrže najboljeg igrača, a kako je Klemen pokazao da je vrstan stručnjak, "Labudovi" bi mogli da naprave pometnju u PL sledeće sezone.

Trener Svonsija Pol Klemen je sada izjavio da će razgovarati sa Džonom Terijem o mogućnosti njegovo prelaska na "Liberti" stadion ovog leta, videćemo da li će uspeti da ubedi iskusnog defanzivca da pojača zadnju liniju "Labudova".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Friday, 19.05.2017
00:17

Pokazi matori da Nisi jos za staro gvojze, nek crknu dusmani

avatar
West London
Thursday, 18.05.2017
19:14

Samo se umirovi ko gospodin čovjek sa stilom okači kopačke o klin,nadam se s duplom titulom i to je to,odmah dobijaš neku funkciju u klub i svima drago i milo # CFC CHELSEA 4LIFE

avatar
Carina_11303
Thursday, 18.05.2017
15:50

Kako nema osećaj da će samo da zaprlja svoju zaostavštinu fudbalu tako zbog jednogodišnje ili dvogodišnje ekskurzije po premijer ligi? Kao što je Ferdinand ispao smešan u KPR-u. Ne vidim razuman razlog da nastavi da igra. Ako je ovako izložen u Čelsiju, u slabijim klubovima će samo ispadati još gore.

avatar
Dario Hubner
Thursday, 18.05.2017
18:04

Potpuno sam isto hteo da napisem,bolje da se penzionise,ode na odmor,kad napuni baterije,uzme neku funkciju u Celziju.

avatar
Nikki92CFC
Thursday, 18.05.2017
21:27

Realno Svonsi ima najgoru odbranu lige i sad sa Terijem ima da budu jos veca rupa. Jos ako odu Sigudson i Ljorente = druga liga.