"Kapitano Futuro" se seli u Primeru?

Autor: Stefan Matić
četvrtak 16.05.2019.
16:14
Izvor: Sportske.net

Italijan napušta svoj voljeni Rim po završetku sezone.

EPA-EFE/SIMONE ARVEDA
EPA-EFE/SIMONE ARVEDA

Povezane vesti

Roma i dalje bitke bije za novi plasman u Ligu šampiona, "Vučica" se sa 62 osvojena boda do sada nalazi trenutno na šestom mestu. Atalanta im beži tri boda, tim iz Bergama ide u goste Juventusu naredno kolo dok Roma gostuje Sasuolu.

Ipak zna se da naredne sezone jedan od glavnih šrafova Rome neće biti tu, naravno reč je Danijele De Rosiju!

Vremešni kapiten napušta svoju voljenu "Vučicu" pomešanih osećanja. Neki italijanski mediji pišu da je vezni igrač bio spreman i na ugovor po kojem bi po odigranom meču dobijao naknadu samo da ostane, s obzirom da su čelnici tima sa "Olimpika" sumnjali u spremnost tridesetpetogodišnjeg fudbalera.

Na kraju je kasno došlo do pregovora pa će Italijan tako napustiti klub u kojem je i ponikao, ali nije stavio tačku na karijeru.

Sevilja

Po pisanjima italijanskog Kalčomerkata, De Rosi bi lako mogao nastaviti karijeru u španskoj Primeri, tačnije Sevilji. Klub iz Andaluzije i dalje ima šansi za Ligu šampiona kolo pre kraja, s tim da Valensija i Hetafe moraju da kiksnu.

Sportski direktor španskog kluba jeste Monći koji je prošle sezone bio zapošljen u prostorijama na "Olimpiku", Španac veruje da u De Rosiju ima sezona ili dve kvalitetnog fudbala

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paul Kersey
Thursday, 16.05.2019
23:28

Nemoguće da je ovo iz teksta tražio a da su ga odbili, jednostavno nerealno.

avatar
maer33
Thursday, 16.05.2019
19:51

Uprava mrs,niste ispali posteni prema ovom covjeku koji igra bolje od polovine igraca u klubu a uz to je cijeli svoj zivot posvetio romi.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 16.05.2019
19:20

Seviljski bradonja.

avatar
Consigliere 1927
Thursday, 16.05.2019
16:23

Ne bih voleo da ode ovaj covek!