Kapelo otkrio, evo koga je Murinjo tražio od uprave kluba tokom leta!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 04.10.2018.
13:36
Izvor: Sportske.net

Portugalac se poverio Italijanu.

Epa/Salvatore Di Nolfi
Epa/Salvatore Di Nolfi

Povezane vesti

Mančester junajted je u velikoj krizi, previše je različitih problema u njihovim redovima, odnosi između pojedinih igrača i Murinja su loši, sve se više govori i tome da će "Posebni" ostati bez posla.

Tokom leta u klub su stigla tri pojačanja, vezista Fred, desni bek Diogo Dalot i golman Li Grent, ali je Murinjo čak i javno izjavio da nije zadovoljan urađenim tokom transfer pijace.

On je želeo da angažuje još makar dva pojačanja, svestan je bio Portugalac da je odbrana najveći problem, a sada je otkriveno i sa kojim igračima je želeo da ojača zadnju liniju.

Iskusni italijanski stručnjak Fabio Kapelo je otkrio da je tokom sastanka trenera tokom leta od Murinja saznao koji su mu planovi.

"Ovog leta na sastanku trenera sam se sreo sa Murinjom, tražio je dva defanzivca, jedan je bio Škrinijar, drugi Kulibali", izjavio je Kapelo.

Dakle, Portugalac je želeo makar jednog kvalitetnog štopera iz Serije A, ali uprava nije uspela da izdejstvuje nijedan transfer.

Kulibali i nije toliko pominjan u medijima, najčešće je povezivan sa prelaskom u Čelsi, dok se Škrinijar jeste dovodio u vezu sa "Đavolima", ali transfera naravno na kraju nije bilo, "Neroazuri" ni po koju cenu nisu hteli da ga se odreknu.

Da je jedan od ova dva štopera zaista stigao na "Old Traford", verovatno bi se danas pričala druga priča, ali situacija je takva kakva je, videćemo kako će uprava rešiti probleme.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Antihepi
Thursday, 04.10.2018
15:39

Боље што је остао Џоунс него Шкринар да је дошао. Разлог је тај што би коштао преко 80 милиона а од штопера данас вреде толико два или три човека... Продаш Џоунса и Роха,доведеш провереног штопера који омдах улеће у првих 11. Ливерпул довео Ван Дајка,Челси Ридигера,Сити куповао само одабране,једино Мурињо доведе два штопера и сад му "не ваља" ниједан..

avatar
Bidza i Tridza
Thursday, 04.10.2018
19:18

Nije bitno vise kolko neko vredi nego kolko klub trazi. Tako ti je sad. Skriniar je top stoper,bolji od svih iz Junajteda al tesko da ga Inter pusti. Kulibali je vec realnija meta,pitanje je samo dal bi izabrao Junajted.

avatar
Oldboy
Thursday, 04.10.2018
21:44

Nemam običaj da dižem u nebesa igrače Intera, ali Škrinjar je uz Azpikluetu i Umtitija prošle godine proglašen za jednog od najboljih defanzivaca u Evropi, za Van Dajka se slažem, ali Ridiger nisam baš siguran da li je bolji od Škrinjara

avatar
Antihepi
Thursday, 04.10.2018
19:50

Линделоф је био одличан у првој лиги Португала,па види га сад. Адаптација још увек,а већ годину и по прошло... Тако би било и са Шкринаром. Јунајтеду треба командант у одбрани,партнер Баију (који мора да игра,наћ најбољи штопер). Јунајтеду треба неко као Ван Дајк!

avatar
Mak-Juventino
Thursday, 04.10.2018
14:15

Skromno , i jedan i drugi su odlcini i cine oko 100 000 000

avatar
Jack Rackham
Thursday, 04.10.2018
16:06

Sta je 100m za Junajted

avatar
Man united
Thursday, 04.10.2018
19:19

Није ништа да су нормални власници. Али Глејзери се не одричу свог профита тако лако.

avatar
Mak-Juventino
Thursday, 04.10.2018
19:09

Pa da , sitnica , posebno za stopera ?!?!

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Thursday, 04.10.2018
13:42