Kao supermarket, Abidal sastavio transfer listu, desetorica na prodaju, stižu još dva pojačanja?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 16.07.2018.
14:44
Izvor: Sportske.net

U Barsi treba očekivati nova pomeranja, deo fudbalera na transfer listi, još neki čekaju prave ponude, klub će pojačati još dvojica igrača, posle Artura i Lenglea...

EPA-EFE/TOni albir
EPA-EFE/TOni albir

Povezane vesti

Barselona je do sada angažovala Klemena Lenglea i Artura Mela, otišao je Paulinjo, prelazni rok jasno nije završen, ali se čekaju prodaje.

Nije tajna da žele Vilijana, da im je nuđen Pogba, ali čini se da će teško uspeti da dovedu pomenute igrače. Realnije mete su Rabio iz PSŽ oi Frenki De Jong iz Ajaksa.

Abidal je sastavio listu igrača koji mogu da napuste klub, pokušaće i ovog leta da prodaju promašaj poput Andre Gomeša, videćemo hoće li Portugalac završiti u Arsenalu, ili možda Totenhemu. Nuđen je Čelsiju kao deo posla za Vilijana, ali su "Plavci" to odbili.

Takođe, Marlon, Daglas, Munir El Hadadi kao i Rafinja koji su bili na pozajmicama su na prodaju, ali samo za ovog poslednjeg ima nekog većeg interesovanja, on je bio u Interu, ali Italijani nisu imali novca za otkup.

Samper takođe nije u planovima Valverdea, a po svemu sudeći Barsa će naplatiti dobre partije Jerija Mine na Mundijalu, Kolumbijac se nije snašao po dolasku iz Palmeirasa. On bi da ostane, ali dolazak Lenglea znači da baš neće imati šansu da igra. Želi ga Everton, kao i turski klubovi.

Trojica igrača su na prodaju, po pravoj ceni. Silesena hoće Liverpul, ali 30 miliona evra ih odbija, Alkaser bi ostao kao zamena za Suareza, ako ne stigne neki ofanzivac, a Lukas Dinj je takođe alternativa za Albu, mada se pominju Bajern i Juventus.

Dakle, biće više odlazaka nekog dolazaka, odbijanje Grizmana je dosta toga poremetilo, ali je Valverde tražio pojačanja u odbrani i veznom redu.

Što se tiče Aleiša Vidala, on je i dalje meta Sevilje, ali Barsa neće dopustiti da ga proda u bescenje, svakog leta ista priča, no ovaj desni spoljni igrač bi mogao opet da ostane u klubu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
kalcit
Tuesday, 17.07.2018
21:52

Najprije bi morali prodati Suareza.

avatar
Rise up
Monday, 16.07.2018
15:07

Ovi nabrojani igraci za koje Barselona zeli da se otarasi su na nivou Hetafea. Jedino mozda Mina nije dobio sansu i zasluzuje da bude rotacija.

avatar
RIP-chechk
Monday, 16.07.2018
15:03

Barsa ima dosta slabih igraca, dosta igraca koji ne zasluzuju dres kluba, a ima i suvu klasu koja moze odigrati jos sezona i oko kojih treba formirati tim u narednoj sezoni. Ne znam sto Samper ne dobija sansu. Ovi svi igraci koji su nabrojani nisu doprineli mnogo i realno treba ih se resiti, a sto se pojacanja tice, napad je uredu, sad radije bih stavio jos jednog dobrog ofanzivnog orjentisanog veznog igraca, tipa Eriksena ili Tiaga Alkantaru, a Kutinja na krilu. Vezni red je slabasan trenutno za Barsinu igru, odbrana je uredu prva postava, ali izmene su blaze receno uzasne.

avatar
Mangus
Monday, 16.07.2018
15:00

Ako uzmu 100 000 000 za 10 igraca bice dobro