Kao san, Baloteli se vraća kući?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 03.05.2019.
10:37
Izvor: Sportske.net

Sudbina čitavog grada bi mogla da bude na njemu...

Epa/Guillaume Horcajuelo
Epa/Guillaume Horcajuelo

Povezane vesti

Mario Baloteli želi da se vrati u Italiju, ali je pitanje hoće li mu se ostvariti san. Ne samo njegov, već čitavog grada.

Naime, Breša je posle gotovo decenije ponovo u Seriji A, jasno je da ih čeka borba za opstanak, mada Masimo Ćelino, kontroverzni predsednik i bivši vlasnik Kaljarija i Lidsa najavljuje borbu za Evropu.

Situacija je jasna, moraće da se pojačaju, ali i da zadrže najbolje igrače, pre svih pleja Tonalija, novog "Pirla", ali i iskusne Desernu, Gastaldela, i još nekolicinu igrača.

Ali, šlag na tortu bi trebalo da bude Mario Baloteli. Rođen u Breši, on bi za "Rondinele" bio više od pojačanja, praktično simbol.

Želi da ode iz Marseja, ima ponude, ali je pitanje može li Breša da priušti njegovu platu od oko 3 miliona evra. Ćelino može, međutim koliko će uložiti u jačanje tima ostaje da vidimo...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
The_Matrix
Friday, 03.05.2019
12:31

Koliko sam ja upoznat, Baloteli je sa Sicilije tj Palermo. Kasnije se preselio na sever Italije

avatar
JC\'90
Friday, 03.05.2019
11:07
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 03.05.2019
11:06

Molim? Baloteli je rodjen u Bresi kao sto sam ja u Damasku ili Manili:-D Mali je rodjen u Palermu, a njegova porodica se preselila na sever kada je on imao 2 god. samo sto ni tada nije bas u grad vec pokrajinu Bresu.