Kao prošlog leta, Inter ponovo nudi trampu Romi!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 11.05.2019.
09:22
Izvor: Sportske.net

Čini se da je Roma bolje prošla, sada je novi dil na stolu...

EPA-EFE/SIMONE ARVEDA
EPA-EFE/SIMONE ARVEDA

Povezane vesti

Prošle godine Inter za Rađu Naingolana uz novac, u Rim poslao Santona i Nikolu Zaniola, ovaj drugi je eksplodirao, pa sada na tržišti verovatno vredi više od Belgijanca.

Roma ga neće pustiti u Juve, traži veliki novac, a nudi mu produženje ugovora do 2024.

Sa druge strane, Inter želi da pojača vezni red, sada je na meti Pelegrini, koji se posle sjajnih sezona u Sasuolu vratio u Romu, pričalo se da će ga kupiti Junajted, ali sada je Inter poslao ponudu. Nude ponovo novac i mlade igrače.

Tačnije, u Rim bi poslali Radua, jednog od natalentovanijih golmana Evrope, momka koji je ovu sezonu na pozajmici u Đenovi.

Radu je još pre tri godine debitovao za Inter, ali je bio na pozajmicama u Avelinu i sada Đenovi, gde je standardan. Roma traži golmana, Olsen nije zadovoljio i biće prodat na kraju sezone.

Uz Pelegrinija, Inter želi i Edina Džeka kao zamenu za Maura Ikardija.

Evo koje igrače su obećali Antoniju Konteu koji i dalje čeka Juventus, ali je realno daleko od toga da se vrati na klupu bivšeg kluba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
The_Matrix
Saturday, 11.05.2019
12:18

Radu ce najverovatnije na pozajmicu, a Pelegrini je samo alternativa. Inter planira da za godinu ili dve Radu bude prvi golman. Sto se tice Zaniola to je danasnji fudbal, momak odigrao 3 meca bombasticno i cena 60 miliona. Na kraju sezone ce se videti ko je bolje prosao. Ali ono sto je Naingolan odigrao u drugom delu sezone je mnogo bolje nego Zaniolo cele sezone. Jos ako Roma ne uhvati LS...tek tada ce biti jasno ko je bolje prosao

avatar
Oldboy
Saturday, 11.05.2019
12:05

Radua nikako, možda sa klauzulom, ali ga se rešiti kao Zaniola, pa nećemo valjda opet sebi da pucamo u nogu