Kao Matić i Bane - Hoćemo li ponovo gledati srpski tandem u Premijer ligi?

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 24.12.2018.
14:43
Izvor: Sportske.net

Još jedan klub stao je u red za Luku Jovića, šansa da ponovo gledamo dvojicu Srba u klubu koji nastupa u Premijer ligi.

Epa/Ronald Wittek
Epa/Ronald Wittek

Povezane vesti

Sjajne partije koje ove jeseni prikazuje u dresu Ajntrahta preporučile su Luku Jovića mnogim evropskim klubovima.

Sramežljivo se pominje da Srbina prate Barselona i Bajern, a ponuda iz klubova manjeg renomea sigurno neće manjkati.

To potvrđuje i vest koja stiže sa Ostrva. Navodno je i premijerligaš stao u red za Luku Jovića, ali je svestan da će srpski internacionalac biti teška meta.

Radi se o Kristal Palasu, klubu koji u svojim redovima već ima Srbina koji nosi ime Luka. Nema dileme da bi "Orlovi" pobrali mnogo simpatija u Srbiji kada bi uparili Luku Milivojevića i Luku Jovića, ali to u datom momentu ne deluje kao realna opcija.

Palas je već odustao od Mičija Batšuaija koji je pozajmljen Valensiji, a kao alternativnu soluciju vidi Dominika Solankea kojeg želi i Hadersfild.

Da je priča o Luki Joviću nerealna potvrđuje i pisanje "Skaj Sporta" koji podvlači da je Srbin na pozajmici iz Benfike i da će Ajntraht nakon plaćanja obeštećenja u iznosu od 6 miliona evra želeti da višestruko uveća profit prilikom prodaje bivšeg napadača Crvene zvezde.

Ljubiteljima fudbala u Srbiji ostaje nada da bi do transfera moglo da dođe. Svi se još uvek sećaju vremena kada su Nemanja Matić i Bane Ivanović delili svlačionicu u Čelsiju i kada su mnogi simpatisali "Plavce" zbog naših reprezentativaca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Monday, 24.12.2018
17:38

Ma koji crni Kristal Palas on je za BVB,Bayern,Barsu...itd,itd...ali kako Alcaser puni sumnjam da ce zavrsiti u BVB

avatar
_Goran_
Monday, 24.12.2018
16:06

Mislim da treba da plate 12.5 miliona za otkup Jovica.

avatar
damjan89
Monday, 24.12.2018
22:44

Dobro mislis, cifra je od prilike ta, ja sam procitao da je nesto vise od 11m, to je tu negde...Pritom da se nadovezem na temu, svaki tim iz PL pa i oni koji se bore za opstanak mogu da izdvoje 40m evra za pojedinca bez problema, tako da ne bi bilo cudno da dodje u Palas, ali mislim da sam igrac nece prihvatiti tako nesto, jer za njega postoji interesovanje najvecih klubova sveta...

avatar
_Goran_
Tuesday, 25.12.2018
16:28

Ma sigurno je iznad 10 miliona, razlika je samo u moneti novca (dolar, funta, euro) , otuda i razlicite cene, a 6 miliona nije. Pa da, bukvalno svi mogu da plate toliko u PL jer svi dobijaju ogroman novac od TV prava, ali isto tako mislim i ja da nece otici u neki losiji klub. Mozda bi mu najpametnije bilo jos jednu sezonu u Ajntrahtu da ostane pa onda u neki veliki klub, za licni razvoj bi bilo bolje sigurno.