Kao Al Paćino u "Any given Sunday", govor Pepa Gvardiole obišao svet. Boleće kao kod zubara!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 21.07.2019.
09:59
Izvor: Sportske.net

U dokumentarcu o Sitijevom osvajanju titule, segment u kome se Pep obraća svlačionici nakon trijumfa u gradskom derbiju postaće legendaran.

Screenshot
Screenshot

Povezane vesti

Pep Gvardiola je neverovatan.

U dokumentarcu o poslednjih mesec dana Sitijeve trke za titulu, najsnažniji je detalj u kome Pep drži govor igračima nakon pobede na "Old Trafordu" u derbiju grada.

Tada je napravljen veliki korak ka tituli, ali je par dana kasnije sledeilo gostovanje Barnliju gde bi pobeda značila novi korak ka kruni.

U sjajnoj sekvenci, govor Gvardiole će ostati upamćen:

"Čestitke svima, znam da nije bilo lako doći ovde, pobediti treću sezonu u nizu. Video sam koliko vam je teško u prvom delu, videlo vam se na licima 'šta ako izgubimo
', ali u drugom poluvremenu igrali ste da pobedite.

Ovo je pobeda za sve, ali posebno za Liroja (Sanea) jer svi znate koliko sam kritičan prema njemu, ono kad se zaboravi i ostane u napadu. Ali i on je bio iza lopte, pomagao mnogo, u ovakvim utakmica pobeđuju svih jedanaestorica na terenu.

Ali, momci, imamo problem. Dobili smo utakmicu i sada će ljudi pričati kako ste neverovatno, specijalni lepi, ali momci, moramo u Barnli. To je kao da idemo kod zubara, boleće kao kod zubara, znate to.

Zbog toga se sutra odmorite, vodite računa o sebi, i dalje držimo sve u svojim rukama. Ne kažem da zbog svega što smo uradili ne možemo da izgubimo. Može i Liverpul protiv Vulvsa, ali mi odlučujemo. Budite mirni, hladnokrvni u medijima, radićemo još žešće u ovih par nedelja, ne smemo da izgubimo. Hajde sada kada smo na kraju, da se spremimo i ne ispustimo trofeje", rekao je Pep.

Ostalo znate, u Barnliju su dobili golom Aguera, slavili su minimalcem protiv Lestera, u Brajtonu stavili tačku na prvenstvo. Dobili su zatim i na Vembliju u finalu FA kupa Votford da 6:0, prethodno su rasturili Čelsi u finalu Liga kupa, pa su pokupili sve domaće trofeje.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
El Clásico leyendas
Sunday, 21.07.2019
12:34

rasturili Celsi u finalu liga kupa? a ono dobili na penale.

avatar
Stratford
Sunday, 21.07.2019
11:39

Čim vidi kamere, počne glumit nekakvog motivatora s ovom kliše pričom. A toliko je izjava bivših igrača i kolega koji govore da nema petlju da nekome kaže da mu nije potreban, nego ide okolo i govori iza leđa

avatar
Lucifer
Sunday, 21.07.2019
10:08

Rasturili Celsi u finalu liga kupa??????
Osvojili na penale ccc...