Kakvo iznenađenje, Mandžukić opet u redovima evropskog giganta!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 15.11.2020.
09:33
Izvor: Sportske.net

Nije bilo dosta, izgleda da se vraća po još trofeja!

Epa/Felipe Trueba
Epa/Felipe Trueba

Povezane vesti

Mario Mandžukić je i dalje bez kluba. Legendarni Hrvat se posle epizode u Aziji vratio u Evropu, pominjana je Lokomotiva iz Moskve, ali je dogovor propao, navodno su Rusi probali da promene uslove.

Bolonja je bila u igri, ali je sve priče razvejao Siniša Mihajlović uz reči da je Mandžukić sjajan igrač, ali da nije dugo bio na terenu, da mu je potrebno pojačanje odmah, da ne može da čeka da igrač uđe u takmičarsku formu, Uz to, teško da bi Felsinei mogli da plate novac koji traži Super Mario.

Ali, jutros je odjeknula bomba, prema informacijama nemačkih medija, Marija Mandžukića čeka veliki povratak u Bundesligu. I to ne u Volfsburg za koji je igrao početkom decenije, već Bajern čiji je dres nosio dve godine i u 54 meča dao 33 gola.

Fantastični Hrvat ima 34 godine, u maju će napuniti 35, a Bajern plan je jasan. Ne treba mu adaptacija, proći će zimske pripreme i biti sjajna zamena za Levandovskog, džoker kakav se samo poželeti može.

Mandžukić je sa Bajernom osvojio dve duple krune, Ligu šampiona, Superkupove Evrope i Nemačke i svetsku titulu, bukvalno sve.

baner

Bajern je doveo Čupo Motinga kao alternativu za Levu, ali Mandžukićevo iskustvo je neprocenjivo. Uz to, Kamerunac je odigrao samo tri meča do sada za Bavarce u šampionatu, mada je stigao kasno, poslednjeg dana prelaznog roka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Karambol
Sunday, 15.11.2020
16:31

Bolje odma njega da se vratili nego Cupa Motinga, oduvek sam mnogo voleo Mandzu dok je igrao u Bajernu, paklen igrac,gine za dres, i bio je tu u eri Jupa kad je pokorena Evropa 2013!

avatar
Mak-Juventino
Sunday, 15.11.2020
15:19

Zvuci predobro ..