Kakvi dani za Ronalda, izgubio opkladu, osuđen na dve godine, sad saznao da će u Juventusu izgleda igrati sa najboljim drugom!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 22.01.2019.
14:18
Izvor: Sportske.net

Danas je bio u Madridu, potvrdio nagodbu, uslovno zaradio 24 meseca zatvora. Kakvu opkladu mora da plati i šta ga je obradovalo...

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Prema tvrđenju španskih medija, Marselo je zatražio transfer.

Naime, Brazilac nije u prvom planu kod Solarija, igra mnogo slabije nego prethodnih sezona i u klubu smatraju da je mislima već u Juventusu.

On je navodno tražio od Pereza da ga pusti ako stigne ponuda iz Torina.

Brazilac je 12 godina u Realu, potrebna mu je promena, na svakodnevnoj vezi je sa najboljim prijateljem Ronaldom i želeo bi da mu se pridruži u Torinu.

Real nema ništa protiv, međutim čekaju leto kada će stići Žunior Firpo iz Betisa koji bi uz mladog Reguljona trebalo da se bori za poziciju na levoj strani.

Marselo će biti samo jedan od igrača koji će biti prodat, čak i da se desi čudo u koje malo ko veruje, odnosno da Real osvoji četvrti put u nizu Ligu šampiona.

Osim Brazilca, Perez planira da se oslobodi Navasa, Iska, moguće i Modrića, ali bi u klub trebalo da osim Firpa, Militaoa, Rodriga stignu i Azar i najverovatnije Eriksen kao i još jedan napadač što će biti prava revolucija.

Ronaldo čeka Marsela, danas je osuđen zbog utaje poreza, sinoć je izgubio i opkladu sa trenerom Alegrijem, posle promašenog penala.

Naime, on se pred sezonu kladio sa svojim trenerom da neće promašiti nijedan penal, Sorentino je sjajno intervenisao, a Kristijano je danas priznao.

"Istina, bila je u pitanju opklada, sada moram da platim", ali nije naveo šta.

Pa, suma će sigurno biti manja od kazne od 18 miliona evra koju je morao da uplati španskim poreskim vlastima.

Ali, ako dođe Marselo sa kojim je prijatelj deceniju, sve će biti lakše...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
GO HARD
Tuesday, 22.01.2019
20:20

Dokaz da Marselo ide iz Reala je da je Teo poslat do kraja sezone da ima svaku utakmicu u ligi a Reguilon zadnje 3,4 utakmice igra umesto Marsela dok Marselo sedi na klupi.

avatar
neme
Tuesday, 22.01.2019
18:26

Malo se sprdamo sa zakonom pa sa protivnicima sa Alegrijem se kladio verovatno u deset sklekova i pet krugova ali moze mi se jer sam najbolji.CR pokretni sou vredan svakog dolara.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 22.01.2019
15:26

Nije to stvar cuda kad su oni u pitanju, retko ko je ocekivao i da drugi put zaredom uzmu (nisu odbranili jer je '16 pokradeno), a kamoli (i) treci put. Militaa, ne Militaoa.

avatar
Los Vikingos
Tuesday, 22.01.2019
16:35

Ma sve je pokradeno, uvek ce da mrze Real jer je decenijama najuspesniji fudbalski klub, pogotovo kod nas gde se uspeh ne prasta i gde je svaki uspeh pokredan i namesten. Takvim stavom samo sebe trujete. Pozdrav

avatar
Mirjevac
Wednesday, 23.01.2019
01:21

To ispada da ti nisi gledao sve te utakmice kad su sudije igrale za Real, ali eno na svu srecu ima ih na You Tube pa se mogu pogledati! Ali nevredi da ih i sto puta gledas tebi ce sve one biti ciste!

avatar
Badr Hari
Tuesday, 22.01.2019
18:43

Ne sve, samo ono kada gledaš kako se sude izmišljeni penali za jedan klub, kako im se priznaju golovi iz ofsajda, kako se isključuju protivnički igrači zbog smešnih faulova, a protiv njih ni najmanja sudijska greška itd. Pa ako je 80% takvih utakmica Reala u poslednjih 5 godina u LŠ logično je da će svako iole objektivan reći da su bezočno pokrali 4 titule LŠ, bez ikakve zavisti, mržnje, 'neopraštanja uspeha' i sličnih gluposti. Pozdrav. :D

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 22.01.2019
18:30

Svako dobro...

avatar
disqus_2WqjlJ09c4
Tuesday, 22.01.2019
18:28

Ko je pokraden i o kakvoj krađi pišeš?