Kakva zbrka, sad "Pipita", bosanski i austrijski Srbin zavise od bombardera Serije A!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 16.01.2019.
10:30
Izvor: Sportske.net

Kao telenovela, mesto događanja pod Lanternom, zvanična ponuda iz Engleske, vesti oslušuju iz Džede. Šta se dešava sa jednim od transfera zime...

EPA-EFE/Jan Karwowski
EPA-EFE/Jan Karwowski

Povezane vesti

I dalje nije poznata sudbina Poljaka Pjonteka, on čeka da Iguain ode, kako bi Milan pokušao da ga dovede ove zime.

Đenova nije raspoložena da proda najboljeg strelca Serije A, osim za neku veću sumu. Real se ne oglašava, Milan čeka rasplet oko "Pipite", ali i verovatnu prodaju Čalhanoglua, kako bi skupio 40 ili 45 miliona sa bonusima koliko traže Ligurijani.

Oni su juče odbili prvu konkretnu ponudu, Vest Hem traži zamenu za Arnautovića, austrijski Srbin odlazi u Kinu, "Čekićari" su ponudili 35 miliona za Poljaka.

Za Đenovu je to nedovoljno, ali i njima je potreban novac. Naime, pokušavaju da slome Empoli za bosanskog Srbina, Radeta Krunića. Reprezentativac BiH, nikada dosanjana želja Zvezde je prva meta za Đenovljane, ali njegov klub je spustio rampu.

Osam miliona evra nije bilo dovoljno, "Grifo" su podigli ulog na 10, ali predsednik Empolija Korsi i dalje odbija da proda jednog od najboljih igrača.

Krunić je dugo u Empoliju od 2015. odigrao je više od 100 mečeva za klub, ispao i vratio se iz Serije B, sećate se verovatno da je bio, posle potpisa za Veronu na pozajmicama u Donjem Sremu i čačanskom Borcu, i da je Zvezda ostala praznih ruku.

Momak iz Foče je inače debitovao 2016. za reprezentaciju Bosne, prošle godine je odigrao pet mečeva od kada je Robi Prosinečki selektor.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Wednesday, 16.01.2019
13:01

Malo mi nema smisla da se za istog igraca bore Milan,West Ham i Real,Barsa