Kakva zbrka, "Madrilenjo" za fantastičnog napadača, Suarez ostaje praznih šaka?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 22.09.2020.
10:46
Izvor: Sportske.net

Šta se dešava? Real se predomislio, traže zamenu za Jovića, naciljali isto pojačanje kao gradski rival. Suarez preti Barsi?

EPA-EFE/JuanJo Martin
EPA-EFE/JuanJo Martin

Povezane vesti

Izgleda da ćemo videti sudar madridskih rivala, kada je u pitanju napadač. Zidan šalje Jovića na pozajmicu, nema poverenja ni u Borhu, ni u Marijana Dijaza, a "Marka" je lansirala priču da razmišljaju da dovedu Kavanija.

Navodno se "El Matador" nije dogovorio sa Juventusom za vikend, tražio je 12 miliona, Juve je nudio osam plus dva bonusa, pa je Urugvajac i dalje bez angažmana.

Pošto je Morata otišao u Juve, Simeone traži novog napadača, Suarez je prva opcija, ali Barselona traži obeštećenje. Urugvajac je poludeo, priča se da će tužiti klub, prethodno bi, ako Bertomeu ne popusti održao konferenciju za medije sa advokatima i izneo čitav slučaj, kao i stvari o kojima se ne govori javno.



Problem za Suareza je što Atletiko, kao i Juventus ne može da čeka da "El Pistolero" reši svoje probleme sa Barsom i pokušava da što pre nađe napadača.

Kavani je pre Juventusa, odbio Benfiku, Gremio, navodno i neka manje engleske klubove, san mu je da igra u Španiji. Jasno, između Reala i Atletika izabrao bi "Los Blankose", čak bi spustio i cenu ugovora.

Zidan posle remija bez golova na "Anoeti" razmišlja o napadaču, međutim treba sračunati troškove, priča je bila da neće dovoditi nikoga i da se spremaju za sledeće leto...

baner

Da li se nešto promenilo?

Verovatno jeste, jer teško je verovati da godinu dana stariji Benzema može opet da vuče tim na leđima kao prošle godine, a kako rekosmo, u mlađe igrače u špicu Zidan nema poverenja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Tuesday, 22.09.2020
21:55

Šta će im Kavani kada imaju Lahoza, Manzana, Fernandeza, Munueru itd. za Primeru i KK, odnosno Čakira, Kassaija, Rocchija, Kujpersa, Olivera, Klatenburga itd. za LŠ?