Kakva kontra Dortmunda, uzdrmali Junajted iz temelja najnovijim potezom! Sve propada?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 08.08.2020.
11:08
Izvor: Sportske.net

Prvo su im uzeli Džada Belingema, a sada i ovo. Fudbaler na potezu...

EPA-EFE/LARS BARON
EPA-EFE/LARS BARON

Povezane vesti

Novi udarac za Junajtedove želje da dovede Džejdona Sanča. Naime, još dva dana je ostalo do isteka ultimatuma koji su Nemci uputili "Đavolima" oko Engleza.

Suma je 120 miliona evra, Vudvord se razmišlja, problem je što se klubovi i ne slažu sa dinamikom plaćanja, Junajted bi da razdeli na nekoliko godina rate za sjajnog fudbalera, Borusija traži odmah 70 miliona, a ostatak u naredne dve godine.

Stiče se utisak da "Milioneri" čine sve da odvrate Junajted, nije im potrebno da prodaju Džejdona Sanča, veruju da će njegova cena rasti i da kada se tržište oporavi mogu da uzmu više novca.

Zbog toga je usledio i novi potez kako bi Sančo ostao. Nude mu da produži ugovor koji traje do 2022. i da mu povećaju treći put od kada je u klubu platu, i to na 10 miliona evra (sada prima 6). To nije mnogo manje od onoga što bi dobio u Junajtedu, pa se sada Englez pokolebao.

I dalje se provlači priča da bi Sančo radije u Liverpul koji sada nema novca, i da je sve bliži ideji da sačeka.

Baner Liga Sampiona

Ed Vudvord ima istoriju odbijanja da plati velike transfere, ali na kraju redovno popusti, pa se navijači Junajteda nadaju da će to i ovoga puta biti slučaj.

Eventualne alternative, pre svih Kingsli Koman ne izazivaju neki entuzijazam, mada sa druge strane, postoje mišljenja da je bolje dovesti štopera i levog beka za novac koji bi uložili u Sanča i da su to pozicije na kojima bi pre svega trebalo tražiti pojačanja. Pominje se i dalje Kulibali kao sjajna opcija, i Čilvel na levom beku, sa njima dvojicom, to bi bila sasvim druga pesma.

Uz to, treba prodati Lingarda, Džonsa, Dalota, rešiti statuse igrača na pozajmicama, pre svih Smolinga, kako bi se napunila kasa. Ali vreme teče i to čini nervoznim Solskjera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
tanzar
Saturday, 08.08.2020
15:12
avatar
Devil born 1878
Saturday, 08.08.2020
12:41

Odakle vi vadite to gde bi sanco nastavio karijeru? Ja sam procitao od najpouzdanijih izvora da mu je zelja junajted, i to vise izvora, vi samo da popunite vest

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Saturday, 08.08.2020
11:52

Loserpool nikad nije ni bio opcija, vec su bili MU i CHE u igri

avatar
GloryUnited
Saturday, 08.08.2020
11:34

Bolje Kulibali i Cilvel, to bi bio pun pogodak... GGMU !!!

avatar
Alex DeLarge
Saturday, 08.08.2020
11:33

Junajted i dalje nije u poziciji da se cenka, za njih ce svaki fudbaler biti skuplji za 20% i to je cinjenica... Sanco bi bio odlicna kupovina, u rangu Fernandesa. I bolje je dovesti tri takva igraca za dve godine nego kupovati 5 macki u dzaku. Zategnuti jos jednog top stopera, mozda nekog starijeg, a kvalitetnog veznjaka koji moze u rotaciju i eto ekipe za sledecu sezonu...