Kako to da Staridž još uvek nema klub? 13 ponuda na stolu engleskog napadača!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 12.08.2019.
19:23
Izvor: Sportske.net

Napustio je ovog leta Liverpul kao slobodan igrač.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Danijel Staridž nema klub i to je poprilično čudno s ozbirom na njegovo iskustvo i kvalitet.

Jasno, ima problema sa povredama, ali bi i u najjačim klubovima mogao da bude kvalitetna rezervna opcija, a pritom je slobodan igrač.

Ipak, daleko od toga da nema ponuda i čini se da je razlog zbog kojeg je još uvek zvanično slobodan to što ne može da se odluči.

Naime, kako prenosi britanski "Telegraf", bivši napadač Mančester sitija, Čelsija i Liverpula ima čak 13 ponuda za nastavak karijere.

Dolaze sa najrazličitijih strana sveta, iz Evrope, SAD i čak sa Srednjeg istoka.

Ono što polako postaje jasno, to je da će Staridž napustiti Premijer ligu.

Fenerbahče mu nudi ugovor težak preko 10 miliona evra, ali engleski napadač na stolu ima i ponude Di Si junajteda iz MLS, Real Betisa, Bolonje, Marseja i Bešiktaša.

Opcija je Katar, videćemo šta će Danijel Staridž odlučiti.

On je imao i zabranu igranja fudbala zbog kršenja pravila o klađenju, ali je sad dobio dozvolu da se vrati na teren i samo je pitanje dana kada će pronaći novi klub.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kibox
Tuesday, 13.08.2019
09:23

Neverovatno da ga neće nijedan premijerligaš sa dna tabele ilo Čempionšip. Pa gde god da dođe od tih, ima neviđeno iskustvo.

avatar
lewa9
Thursday, 15.08.2019
19:54

Ima iskustvo, ima znanje, ali vise nije to taj igrac od pre par sezona. Povrede su ga i psihicki i fizicki unistile. Pa recimo, seti se da je na Marakani promasio stadion, a ne gol, sa svega par metara. Isto i u PL kad ga je Klopp ubacivao da odmori Bobija, ako bi se nalazio u sansi spetljao bi se ili katastrofalno sutirao. Neka ide da pokupi jos koje milionce u Tursku i posle u MLS da zavrsi karijeru. Na zalost, veliki talenat je propao zbog 'staklenih' nogu..

avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Monday, 12.08.2019
22:21