Kako su propala dva najvažnija transfera ove zime u Seriji A?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 01.02.2018.
09:03
Izvor: Sportske.net

Interovi navijači besni na vlasnike, Napoli na Juventus...

BETA/AP Photo/Andre Penner
BETA/AP Photo/Andre Penner

Povezane vesti

Veliki gubitnici poslednjeg danas prelaznog roka u Italiji su Inter i Napoli. I jedni i drugi su želeli da se ozbiljno pojačaju poslednjeg dana, i jedni i drugi su ostali praznih šaka.

Činilo se da je Inter blizu Havijera Pastorea, "El Flako" je pristao, čak je Parižanima saopštio da želi da ide, boji se za mesto u reprezentaciji Argentine, ali Inter nije pristao na kompromis. Navijači su besni na vlasnike.

Naime, PSŽ je spustio cenu, prvo su tražili 35 miliona obaveznog otkupa, a onda su smanjili na 30, od čega bi 7 bila pozajmica. Zatim su pristali i na 5 tokom proleća, što bi značilo da Inter treba da isplati 25 na leto.

Ali, ni to nije bilo dovoljno, iz Kine je sve stopirano, jednostavno vlasnici nisu želeli obavezan otkup, pa se iznervirani menadžer Argentinca vratio u Pariz. Inter je ostao sa Lisandrom Lopezom i Rafinjom, pojačali se jesu, ali da li je to dovoljno za četvrto mesto?

Napoli je do poslednjeg trenutka jurio Politana i kada su dogovorili neverovatni transfer od 28 miliona, plus Ounasa na pozajmicu, bilo je kasno, isteklo je vreme za registraciju igrača.

Da li je prste umešao Juventus?

U Napoliju tvrde da jeste, De Laurentis i Sari su danima optuživali šampiona da minira ceo posao jer hoće Politana na leto, iako igrač želi pod Vezuv. Na kraju, Napoli nije doveo ni Verdija, ni Farijasa, ni Junesa koji su bili opcije, na kraju su probali sa Kaprarijem tokom dana, ali Sampdorija nije htela ni da čuje.

Sada je Napoli ostao sa tankom klupom, kao i pre januara, navijači su razočarani, čekaju da se oporavi Milik, a jednostavno Napoli ne može na dva fronta. Čak se priča da će učiniti sve da ispadnu iz EL, kako bi se samo koncentrisali na prvenstvo.

Što se Politana tiče, noćas su mu stizale poruke zahvalnosti, ali i konstatacija da nije mogao protiv zavere Juventusa...

Sasuolo navodno nije potpisao ugovor, iako su im papiri stigli deset minuta pre kraja prelaznog roka...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mino Rajola
Thursday, 01.02.2018
13:33

Sad neka se šeta po terenu, hvata za zadnju ložu itd. Moliće ga da ode i za manje.

avatar
Japanac
Thursday, 01.02.2018
11:41

Opet Juve kriv :D auuuu

avatar
Oldboy
Thursday, 01.02.2018
10:47

Steta za Pastorea, i njemu treba kontinuitet, a i nama jedan takav igrac. Ali opet postujem odluku vlasnika koji insistiraju na FFP i nece da se dovedu u situaciju da moraju da prodaju Skrinjara i Icardija da bi pokrivali dugove ukoliko se Inter ne plasira u LS. Sta je tu je idemo dalje

avatar
amigo999
Thursday, 01.02.2018
10:07

Bezobrazni Arapi...Ovo im je pokvarilo odnose sa Interom...Mi smo im dali Leonarda kada su kupili PSG. Leonardo je bio motor koji je nosio i poceo gradnju PSG...I sada se ovako ponasaju....

avatar
Thursday, 01.02.2018
10:07

Mali Sasuolo, filijala bez tradicije, i zato ih isto ne volim, daj Boze da ispadnu iz lige.