Kako će "Sveci" potrošiti profit od rekordne prodaje?

Autor: Beta Beta
četvrtak 28.12.2017.
19:56
Izvor: Beta

Defanzivac Sautemptona prodat je za rekordnu svotu novca, a postavlja se pitanje na koji način će klub sa "Sent Merisa" iskoristiti zaradu.

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Fudbalski klub Sautempton planira da u januarskom prelaznom roku dovede dvojicu novih igrača od para dobijenih prodajom defanzivca Virdžila van Dajka Liverpulu.

Liverpul je za Van Dajka platio 75 miliona funti, pa je tako Holanđanin postao najskuplji defanzivni fudbaler u istoriji, a trener Sautemptona Maurisio Pelegrino rekao je da u januaru planira da pojača ekipu.

"Voleo bih da dovedem par igrača. Imamo već neke fudbalere koje želimo da dovedemo... Možda ćemo ih dovesti dvojicu, trojicu. Pare dobijene od transfera Van Dajka možemo da investiramo u jačanje našeg tima", rekao je Pelegrino.

Sautempton u subotu u 21. kolu Premijer lige igra protiv Mančester junajteda. "Sveci" se trenutno nalaze na 14. mestu sa samo dva boda više od prve ekipe u zoni ispadanja.

Ekipa Maurisija Pelegrina ima četiri uzastopna poraza, a poslednju pobedu u Premijer ligi zabeležila je u novembru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kolos
Thursday, 28.12.2017
21:19

Naravno, i treba da se pojacaju, verovatno ce imati oko 100 miliona na raspolaganju (mozda i vise), mozda i vise. Imaju dobre skaute, a i ne brinem se za njih, ostaju u PL sigurno i sledece sezone.

avatar
JC\'90
Thursday, 28.12.2017
21:06

Sveci ce pametno potrositi novac. Kupice 2-3 igraca za mali novac koje ce kasnije prodati za vise nego duplo. Verovatno neke igrace iz holandije tipa St.Justis, Vilena...