Kako bi Liverpul mogao da pomogne Srbiji pred Mundijal

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 25.01.2018.
14:47
Izvor: Sportske.net

Jedan transfer mogao bi mnogo toga da donese i "Orlovima".

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Liverpul je prodao Filipea Kutinja Barseloni za 160 miliona evra, pre prodaje Brazica angažovali su Virdžila van Dajka za 80 miliona, pa je jasno da još toliko imaju na raspolaganju da do kraja prelaznog roka nadomeste odlazak ključnog igrača.

Veliki broj igrača dovodio se u vezu sa klubom, a nakon poraza od Svonsija postalo je jasno da bi za ekipu sa "Enfilda" bilo dobro da pomenuti novac u narednih nedelju dana utroše na ojačavanje ekipe.

Tako se prema pisanju medija u Engleskoj, na radaru "Redsa" našao napadač Vest Bromviča Solomon Rondon.

Snažni Venecuelanac se ne uklapa u profil napadača koje Klop ima na raspolaganju, ali je izgleda Nemcu postalo jasno da će mu robusni golgeter biti potreban za duele protiv ekipa koje su rešene da u susretu sa "Redsima" pre svega sačuvaju mrežu, kao što je to minulog vikenda uradio Svonsi.

Rondon je ove sezone u dresu "Vrećica" upisao 22 nastupa u Premijer ligi, postigao je svega tri gola, ali nema sumnje da bi njegova produktivnost značajno porasla u ofanzivi kluba sa "Enfilda".

Veruje se da bi za njegove usluge "Redsi" morali da izdvoje oko 15 miliona funti.

Njegov odlazak iz Birmingema naterao bi upravu kluba sa "Hotornsa" da do kraja prelaznog roka angažuje napadača, a poznato je da je na radaru ekipe Alana Pardju i srpski napadač Aleksandar Mitrović.


Bivši fudbaler Partizana i Anderlehta je na izlaznim vratima "Sent Džejms Parka", uprava Njukasla užurbano pokušava da angažuje još jednog napadača, što bi značilo da za Mitra neće ostati puno mesta u četi Rafe Beniteza.

Vest Brom bi bio dobro rešenje, odustali su od angažovanje Širlea iz Dortmunda, a u slučaju odlaska Venecuelanca nema sumnje da bi srpski fudbaler bio prvi izbor u napadu "Vrećica".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sporske me ugasile
Friday, 26.01.2018
03:03

Sta god da se desi ,WBA je pravi tim za Mitrovica ,pre svega po stilu igre koji forsiraju.

avatar
_Goran_
Thursday, 25.01.2018
16:13

Nista od toga.