Kakav tim, strašan tim! Junajted uštedeo bogatstvo, pojačanje leta pred vratima, stižu još dva igrača da se "smrzneš"!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 04.08.2020.
09:53
Izvor: Sportske.net

Za sada rade stvari besprekorno, na putu da stvore baš moćnu ekipu!

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Dva igrača u sličnim pozicijama, makar na prvi pogled, ali različiti ishodi. Naime, Junajted se oslobodio Sančeza, uštedeli su 60 miliona kada se dve sabere. Neće dobiti ništa od obeštećenja, ali im i ne treba, jer je imao na dve godine, sa bonusima, bruto bi sve iznelo 60 miliona evra.

To je već zarada sama po sebi, Čileanac će potpisati trogodišnji ugovor sa Interom vredan 7 miliona evra, dakle odrekao se velikog novca kako bi ostao u Italiji.

Ali sa druge strane, Junajted to nije učinio sa Smolingom, Romi su tražili dvadesetak miliona za otkup, koje Rimljani nemaju. Jasno, ne može se porediti zarada jer Smoling je na tri miliona godišnje, on želi da ostane u Rimu, ali je problem klub.

Ono što se priča je da Junajted insistira na ceni da bi vratio Smolinga jer veruje da će imati ponude iz PL, a u krajnjem slučaju, ako ne dovedu štopera, Smoling bi mogao da bude četvrti centralni defanzivac. Baji se stalno povređuje, Tuanzebe nema dovoljno iskustva, Smoling, uz Lindelefa i Megvajera nudi neku sigurnost.

Ali, kako rekosmo, za njega ima interesovanja i iz PL, raspitivao se i Inter koji bi izgleda da dovede pola Mančester Junajteda. Sada postoji varijanta da uz novac i Smolinga, na Old Traford stigne Milan Škrinjar, što bi bio još jedan odličan posao.

Baner 3


Posle uštede oko Sančeza, na "Old Trafordu" su odahnuli, čekaju pristanak Dortmunda, oko Sanča se sve zna, 120-130 miliona, 70 odmah, ostatak u naredne dve sezone, ako ispuni lako dostižne bonuse.

Navodno, Solskjer traži i veznog igrača, i dalje se pominje preskupi Griliš, ali je realnija varijanta da pred kraj prelaznog roka pošalju ponudu za Van de Beka.

Napadač, pošto Igalo ostaje do januara, može da sačeka zimski prelazni rok, jasno, ako se ukaže prilika na tržištu, reagovaće odmah, pominje se i dalje Musa Dembele jer Lion mora da prodaje, pa bi eventualno mogli da ga dovedu na pozajmicu sa obaveznim otkupom naredne sezone...

Baner

U svakom slučaju, biće i prodaja, Lingarda, Džonsa, možda Dalota, neki igrači bi mogli na pozajmicu, ali za sada, kako stvari stoje, Vudvord i Solskjer su na putu da naprave strašan tim.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola RED_DEVIL
Tuesday, 04.08.2020
14:56

Rasford Marsijal Sancho
Pogba Matic Bruno
Pa to je najbolji vezni red i napad u PL, kad bi sredili odbranu bili bi konkurenti za titulu, ovako dzabe borili bi se za TOP 3. Svakako bicemo prejaki sledece sezone sa Sanchom.

avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 04.08.2020
11:11

Pa da , Sancho , pa onda Skriniar i Alaba :DDD

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Tuesday, 04.08.2020
10:26

Kada bi stigao Sancho i Škriniar u ovom prelaznom roku to bi bilo fantastično

avatar
Milos Ilic_fb1
Tuesday, 04.08.2020
10:16

Ne znam sta ce im iko vise za vezni red. Matic, Pogba, Fernandes, Mektominej, Fred... Gde ces vise ?
Smoling ce svakako traziti da napusti klub jer hoce da igra.

avatar
LUZERPOOL
Wednesday, 05.08.2020
05:58

Zato sto mektimonej nije dovoljno dobar, i na kraju sezone se videlo nedostatak kvalitetne klupe i umora.