Kakav dan za Štutgart, SEDAM potpisa u danu!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 14.05.2018.
11:50
Izvor: Sportske.net

Nakon što je Pablo Mafeo potpisao ugovor sa Štutgartom, nekadašnji šampion je objavio još šest potpisa.

Epa/Ronald Wittek
Epa/Ronald Wittek

Povezane vesti

Petorica novih fudbalera u Štutgartu, uz još dva produžetka ugovora.

U prethodna 24 sata se baš radilo u prošlogodišnjem povratniku u Bundesligu, očigledno je da "Švabe" imaju velike planove za narednu sezonu i da žele da se vrate na mesto uspeha.

Za Pabla Mafea već znate, a ko je još stigao u Štutgart?

Prvo su Emilijano Insua i Jens Gral potpisali nove ugovore koji će trajati do 2020. godine, a onda su krenuli potpisi novih fudbalera.

David Kopač, poljski fudbaler koji ima 18 godina i koji je do sada igrao u mlađim kategorijama Borusije iz Dortmunda je potpisao ugovor i biće u prvom timu naredne sezone. On je ofanzivni vezista.

Borna Sosa, fudbaler koji je do sada igrao za Dinamo iz Zagreba, takođe je novo pojačanje Štutgarta. On je levi bek, ima samo 20 godina.

Mark Oliver Kempf, štoper koji je do sada igrao u Ajntrahtu, od sledeće sezone igraće u Štutgartu. On ima 23 godine, dolazi kao slobodan igrač.

Poslednji koji je danas potpisao jeste Roberto Masimo, momak poreklom iz Gane koji ima italijansko državljanstvo. Ima samo 17 godina, igra kao krilo ili napadač, a stiže iz Arminije Bilefeld, s tim što će on narednu sezonu provesti na pozajmici baš u tom klubu.







Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Al(a)din
Monday, 14.05.2018
12:41

Samo se pojacavajte, ipak ste se jako dobro probudili

avatar
NikkiCFC
Monday, 14.05.2018
13:48

Vi za titulu nema da brinete. Mozda jednu izgubite u narednih 10 godina.

avatar
Al(a)din
Monday, 14.05.2018
14:44

Mene za tu titulu u BL bas i briga. Oborili smo sve rekorde, neka malo i drugi klubovi neka osvajaju. Voleo bih da je Stuttgart osvoji za par godina, da nas podseti na 2007. godinu, tih godina kada je BL, sve do 2012. bila itekako uzbudljiva liga