Kakav dan za Čelsi, Francuz preti štrajkom, stiže OGROMNO pojačanje!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 31.01.2020.
09:51
Izvor: Sportske.net

Hoće li se ovaj petak završiti na najbolji način za "Plavce"?

Beta/Victoria Jones/PA via AP
Beta/Victoria Jones/PA via AP

Povezane vesti

Čelsi ulazi u poslednje trenutke prelaznog roka tražeći napadača. U ovom trenutku, jasno je, moraju da prodaju Žirua, tačnije Francuz preti da se neće pojaviti na treningu, ako ga ne puste. Ima ponudu Lacija, ali i navodno Liona koji bi Dembelea mogao da proda Junajtedu.

Videćemo šta će biti, Čelsi se ustremio na Kavanija, pošto su pregovori Urugvajca i Atletika propali. Tačnije on se dogovorio sa "Jorgandžijama", ali sa druge strane klubovi nisu našli zajednički jezik.

PSŽ traži 25 miliona evra za "El Matadora" kome ističe ugovor na leto i to zaista nije malo, ali oni nemaju potrebu da prodaju Južnoamerikanca, a engleski klubovi su očajni. Kavani je meta Čelsija, Junajteda i Totenhema, ali ovi poslednji nemaju novca, dok Solskjer traži mlađe igrače.

U svakom slučaju, sada je sve na Čelsiju. Treba da ubede Kavanija, što je najlakše jer on ne igra u Parizu, a ovde bi bio standardan, da ispune njegove, ne male finansijske zahteve, i da plate Parižanima deo sume, eventualno ostatak isplate na kraju sezone.

Ali, uslovi za dogovor poslednjeg dana postoje, sat otkucava, navijači čekaju ogromno pojačanje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Red blood
Friday, 31.01.2020
20:50

Sve mogu da shvatim i prihvatim.
I da Celzi nece da daje novac na pojacanja u januaru,vec na leto,kada to pojacanje bude imalo vremena da se uklopi,mogu da razumem i da ih je neko veliko ime odbilo..
Ali da se toliko zaloze za skidanje bana 6 meseci ranije i onda to slave kao da su doveli Mbapea licno..a u prelaznom roku nista konkretno ni ne pokusaju..e to mi nije jasno.

avatar
Provokator
Friday, 31.01.2020
15:28

Ocigledno da mu nije strano da dolazi u plasticne klubove , zato ocekujem da ce potpisati.

avatar
Opet Anonymous
Friday, 31.01.2020
14:44

OGS je najbolje da da tih 25mil za Cavanija moze izgurati 2 sezone, vrhunski je napadac.

avatar
The KING (return)
Friday, 31.01.2020
11:55

Ma nema od toga nista sve mi se cini da je Upravni odbor, odjebao Lampard, realno Celzi ima tri napadaca pitanje da li oni vid na istom mestu problem gde i Lampard....

avatar
Stabber
Friday, 31.01.2020
11:41

A Mertens? Ili je to fake news bila

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Friday, 31.01.2020
11:09

Nije ovo lose ali cim se oporavi Abraham opet ce ga se forsirat a Kavani ce na klupu

avatar
LFC*19
Friday, 31.01.2020
11:05

Samo se sjetite plavci onih tekstova i komentara koji su pocinjali "kad nam skinu kaznu imamo 170 miliona..." A onda radije dajete 10 za Mertensa a ne 25 za Kavanija. Da ne pricamo 100ku za Sanča, ili malo manje za Zijeha, a o Kulibaliju ne bih trošio riječi... I onda nama se sprdate kad mi želimo Mbappea, mada neki stvarno od vas misle da bi isti prije odabrao Chelsea :) U svakom slučaju, šou ste napravili sa novcima :) U najmanju ruku kao da ste imali 500 a ne 170, danas se 1 igrač za te novce kupuje... A vi ste htjeli Sančo, Kulibali, Kavani, Ferari, Maserati... :)

avatar
Red blood
Friday, 31.01.2020
21:04

Bas to.
Cekam Nikkija da nam pojasni,jer su nekoliko svetskih imena veliki navijaci Celzija i najbolji drugari su im igraci Celzija i jedva cekaju poziv da trceci dodju na Stamford Bridz.
I sve je bilo dogovoreno,samo se cekao prelazni rok.
Kad ono..medjutim.