Juventusu propala trampa sa Barsom, druge dve na stolu, Pogba i Bleki zavise jedan od drugog?

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 31.05.2020.
11:34
Izvor: Sportske.net

Juventus na sve načine trejdovima pokušava da ojača tim...

Screenshot
Screenshot

Povezane vesti

Juventus i dalje pregovara oko trejdova iako je onaj sa Barselonom izgleda propao, jer Artur ne želi da bude zamena za Pjanića koji bi otišao u Kataloniju.

I dalje se priča o Pogbi, i čini se da bi dogovor najlakše bio nađen, ali plata Francuza je previsoka za Juventus. Jer, Junajted hoće Rabioa, ali dva klupa ne mogu da se slože u proceni. Sa druge strane, na talonu su i Daglas Košta i Demiral. Turčin vredi oko 40 miliona evra, Solskjer bi ga rado video kao štopera, Juventus bi se verovatno posle toga okrenuo našem Blekiju Milenkoviću.

Bivši fudbaler Partizana nije jedini igrač Fiorentine koga žele, imaju dogovor sa Kjezom, ali ne i Fiorentinom. Talentovani napadač bi mogao da bude deo trampe, Fiorentina hoće Ruganija, Romera i golmana Perina, kao i Mandragoru koga je Juve otkupio od Udinezea za 26 miliona.

Neki od ovih igrača bi mogli da smanje sumu za Kjezu, mada je Mandragora fudbaler koji će početi pripreme sa Juventusom i ima plan da se nametne Sariju. Trener traži i Emersona Palmijerija i Žorginja iz Čelsija, čak i slobodnog agenta Pedra ali jasno da svi ovi igrači neće stići u Juve. Radi se o tome da Paratići i Nedved imaju plan da dovedu levog beka, štopera ako odu Rugani i Demirel, zamenu za Pjanića i verovatno Kjezu i jednog klasičnog napadača u slučaju da ode Iguain.

Kazino baner

Ali, sa druge strane moraju da se oslobode i nekog od prekobrojnih, Bernadeskija ili Daglasa Košte, Kedire koji neće da ide, Rabioa koji se nije snašao. Cilj je kao i uvek, imati dva tima, za svako mesto po dvojicu kvalitetnih igrača.

Ali, kako rekosmo, Pogba koji je trebalo da bude najveće pojačanje će zbog visokog ugovora ostati samo san, on prima 15 miliona evra godišnje u Junajtedu, u Juventusu ne može da dobije više od 10...

Pojavila se priča da će deo biti isplaćen kroz Rajolinu proviziju, odnosno tako što će se Mino odreći svog dela, kako bi Pogbu odveo iz kluba, ali za sada je to na dugom štapu, jer Sariju je u prvom planu klasični plej, Žorginjo, a Pogba je više želja navijača nego trenera...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Sunday, 31.05.2020
13:57

Realno , Pogba i nije neophodan , ali nije ni Zorzinjo ! Benatankur DMC , Remzi i onal klinac iz Liona MC , na klupi jos Kedira , Matuidi , Rabio ...

avatar
DVA HRAMA
Sunday, 31.05.2020
11:38

Alo, redakcijo, dokle vise da pustate da mu ovo prolazi?