Juventusovo friziranje odbrane, Grk prvi na spisku!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 24.03.2019.
09:53
Izvor: Sportske.net

Juventus će dovesti štopera i eventualno levog beka, sjajne partije Spinacole promenile prioritete kluba...

BETA/AP Photo/Massimo Pinca
BETA/AP Photo/Massimo Pinca

Povezane vesti

Juventus će delimično renovirati odbranu narednog leta, povlači se Andrea Barzalji, klub će napustiti i Kaseres koji je stigao da pomogne na proleće. Podsetimo, zimus je prodat i Benatija, pa će centar fokusa italijanskog šampiona biti poslednja linija.

Ostaju jasno Bonući i Kjelini, dok će Rugani produžiti ugovor.

Prva meta je Matijs De Liht, Nedved računa na Rajolu, ali je Holanđanin bliži Barseloni, naime želja samog igrača su Katalonci, mada je i PSŽ u igri.

Juve će po svemu sudeći tražiti iskusnijeg, ali i jeftinijeg štopera, ako ne može do De Lihta, prva meta je Kostas Manolas iz Rome.

Grk ima klauzulu od 36 miliona, želeo bi navodno da ostane u Italiji, ima dosta iskustva i čini se da bi bio pojačanje po meti. Juve je kaparisao 20-godišnjeg Kristijana Romera iz Đenove koji igra sjajno, ali u Torinu razmišljaju da ga ostave još jednu sezonu pod Lanternom.

Ostaje pitanje levog beka. Marselo je već bio na putu, ali je fantastična forma Spinacole koji je istisnuo Aleksa Sandra iz tima naterala Juventus na razmišljanje. Ni sam Marselo nije siguran šta da radi, a Paratići i Nedved razmišljaju da jednostavno Spinacola bude prvi izbor, a da Aleks Sandro bude prodat, pošto je izgubio mesto u timu.

Desno nema dileme, Kanselo i De Šiljo, neće biti promena ni među golmanima, pa je praktično potrebno dodati jednog ili dva igrača, štopera i levog beka, kako bi poslednja linija bila kompletna.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
IM
Sunday, 24.03.2019
12:35

Spinacola klasa,svaka cast,sad Juventus lagano moze da proda Sandra i dobije za dzabe jos boljeg levog beka.

avatar
Anonymous Official
Sunday, 24.03.2019
21:56

Spinacola je odigrao 3 dobre i odmah klasa ajde suti molim te...Marcelo ne moze doci za dzabe vec za 40-50mil a Zidan ga ne zeli pustiti tako da ce najverovatnije ostati