Juventusova "osveta" za Alveša

Autor: Nikola Miloradović
sreda 04.10.2017.
11:40
Izvor: Sportske.net

Uprava italjanskog kluba će u januaru pokušati da pojača rotaciju po bokovima.

EPA/JULIO MUNOZ
EPA/JULIO MUNOZ

Povezane vesti

Ekipa Juventusa ove sezone ima velikih problema sa bekovskim pozicijama.

Dani Alveš je odlučio da ode, doveden je De Šilo koji se ubrzo povredio, dok je i Hevedes koji je ovog leta stigao van stroja zvog povrede.

Tako je Alegri morao da kombinuje i sa Stefanom Sturarom na poziciji desnog beka, kako za Ligu Šampiona nije registrovao Stefana Lihtštajnera.

Uprava "Stare dame" pokušaće u januaru da reši goruće pitanje, a izbor je pao na defanzivca Pari sen Žermena Tomasa Menijea.

Sjajni Belgijanac nema puno prostora na "Parku Prinčeva" od dolaska Danija Alveša, iako je jasno da se radi o fantastičnom igraču, koji je to dokazao i u reprezentaciji Belgije, gde je u toku kvalifikacija za Svetsko prvenstvo pružao sjajne partije, neretko se upisivao i u listu strelaca.

menije

Ipak, jasno je da Dani Alveš ima prednost u odnosu na njega, pa bi Juve to da iskoristi.

Skauti italijanskog šampiona prate Menijea kako bi zaključili da li bi se uklopio u Alegrijev sistem, ali kada pogledamo formu i očigledan kvalitet ovog 26-godišnjeg fudbalera, jasno je da Juve sigurno ne bi pogrešio ako bi ga angažovao već u januaru.

Tako bi se napravila nenamerna razmena između Pari sen Žermena i Juventusa, minule sezone je prvi desni bek italijanskog tima bio Dani Alveš, on je sada u Parizu, dok bi u Torino mogao da se preseli čovek koji je minule sezone bio neprikosnoven uz desnu aut liniju u odbrani "Svetaca".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke