Juventusova odbrana će trpeti promene - Dvojica se vraćaju, treći na pragu, četvrti skautiran!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 20.03.2018.
11:51
Izvor: Sportske.net

Juventus će izmeniti svoju odbranu dodatno u narednoj sezoni.

EPA/JULIO MUNOZ
EPA/JULIO MUNOZ

Povezane vesti

Pred ovu sezonu je otišao Leonardo Bonući, ali se to očigledno nije previše odrazilo na odbranu Juventusa, našao je Alegri rešenje koje je odlično i ekipa je ponovo na veoma visokom nivou.

I pored toga, ponovo će doći do promena u odbrani Juventusa, očekuje se dolazak još jednog ili dva štopera i jednog ili dva beka.

Ono što je sigurno jeste da će se Matija Kaldara vratiti u Juventus, on je na pozajmici ove sezone u Atalanti pošto je kupljen upravo od tog kluba na startu prošle godine.

On je siguran sledeće sezone, sa druge strane očekujemo odlazak Hovedesa koji nije dobio šansu ove sezone zbog povreda, otkupna klauzula od Šalkea neće biti aktivirana.

Nije to sve.

Juventus je skautirao mladog fudbalera Borusije iz Menhengladbaha, Matijasa Gintera, skauti su ga posmatrali nekoliko puta ove sezone pa bi moglo da dođe i do ovog transfera. Ginter ima 24 godine, igrao je ranije za Dortmund i Frajburg.

Ekipa Masimilijana Alegrija ima Kjelinija, Benatiju, Ruganija, Barzaljija i Kaldaru sigurne za sledeću sezonu, da li bi dolazak Gintera značio i odlazak nekog od njih?

Što se tiče pozicija beka, Darmijan je najviša meta. Lihtštajner i Asamoa odlaze na kraju sezone pošto im ističe ugovor, pa će Juve morati da ojača njihove pozicije. Leonardo Spinacola će se vratiti iz Atalante, ali bi u slučaju odlaska dva pomenuta fudbalera bio potreban još jedan igrač na poziciji beka. Da li je to baš Darmijan?


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Tuesday, 20.03.2018
16:38

Sve losa pojacanja.

avatar
Mangus
Tuesday, 20.03.2018
13:28

Kjelini i barzalji imaju godina, za ocekivatii je da odigraju jos jednu sezonu, barzalji posebno, tako da cs im trebati pojacanja

avatar
The_Matrix
Tuesday, 20.03.2018
13:27

Kaldara ne moze da se vrati u juventus vec da predje, on je dete Atalante i do sada je bio samo u tom klubu

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Tuesday, 20.03.2018
14:55

To se kaze, i fakticki da predje da igra:-D

avatar
3x3
Tuesday, 20.03.2018
13:24

Sve ste rekli, nista rekli niste.

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Tuesday, 20.03.2018
13:04

Kaldara je kod njih na pozajmici jos od januara prosle godine kad je kupljen, nije samo (od (pocetka)) ove sezone. HEvedes.