Juventusova lista, 26 imena, odbrana ide na "generalku"!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 16.11.2018.
12:02
Izvor: Sportske.net

Posle odlaska Marote, Fabio Paratići i Nedved preuzeli sve konce u svoje ruke, na leto četiri ili pet transfera, zna se najveća želja, ali i to da će odbrana pretrpeti ozbiljne izmene!

EPA/MAURIZIO BRAMBATTI
EPA/MAURIZIO BRAMBATTI

Povezane vesti

Današnji "Tutosport" pominje listu od 26 imena, na njoj su svi igrači koji zanimaju Juventus, odnosno koje klub prati, dodata su posle odlaska Marote. Njegov naslednik Fabio Paratići ima ove igrače u notesu, zavisi od cene i dužine ugovora...

Golmani nisu problem, mada Perin ima obećanje od Alegrija da će početi najmanje 10 utakmica u Seriji A, do sada je branio jednu. Priča se o De Hei, jasno, ako bude slobodan 2020. Juve će učiniti sve da ga dovede, ali realnija situacija je da se vrati odlični Audero koji je na pozajmici u Sampdoriji.

Što se tiče levih bekova, Marselo je teška meta, kao i Alba koji se pominje, jer Barselona navodno traži novo rešenje. Skauti su pratili Grimalda iz Benfike, ali oporavio se Spinacola, videćemo šta će biti sa Aleksom Sandrom, a moguće je da već na leto bude povučen Rožerio koji je u Sasuolu na pozajmici i igra odlično.

Štoper su problem, Benatija je nezadovoljan, Barzalji se povlači, Ruganija neće prodavati, ali sigurno da moraju da dovedu jednog ili dva defanzivca. Ajaks je čvrst oko De Lihta, Juve računa na Rajolu, spreman je da plati 50 miliona, to je prva opcija. Druga je Bleki Milenković koji bi mogao da bude još skuplji, a jeftinije su talentovani Todibo iz Tuluza, Hrvat Matej Mitrović iz Briža, Manćini iz Atalante kao i Joakim Andersen iz Sampdorije koga želi i Inter, ali i par klubova iz Engleske, čak bi Junajted mogao na zimu da ga odvede sa "Marasija".

Moguće je da stigne Manjani iz Sasuola koji bi se kalio uz Kjelinija i čiju polovinu ugovora Juventus takođe poseduje.

U veznom redu, Pol Pogba ostaje prva meta, ali malo realna, Rabio iz PSŽ će biti slobodan na kraju sezone, kao i Remzi, ali on je bliži Bajernu. Juve bi Barelu iz Kaljarija, kao i Džejmsa Rodrigeza. Za "novog Pirla" Tonalija, konkurencija je žestoka, a Frenki De Jong je blizu Sitija. Na kraju, pominje se i Ndombele iz Liona, koga hoće svi najveći klubovi Evrope. Ovde je najrealnije da Juventus kupi Barelu, a što se Pogbe tiče, spremni su da žrtvuju Mandžukića, ali ne i Dibalu koga želi Junajted.

I na kraju napad, Kjeza je prva meta, ali Fiorentina je odbila 60 miliona, Juve je spreman da za tandem Milenković-Kjeza ponudi 100 miliona evra, ali je to nedovoljno.

I dalje ciljaju Marsijala, mada će on najverovatnije produžiti ugovor sa Junajtedom, a od drugih napadača, meta je Sančo iz Dortmunda, najverovatnije nerealna.

Pa, kako će sve izgledati?

Najveće promene bi trebalo da doživi odbrana, Benatija, Barzalji i eventualno Aleks Sandro će napustiti klub, verovatno će biti doveden još jedan vezni igrač i eventualno napadač, ako ode Kean na pozajmicu.

Kako tvrde mediji na Apeninima, nema šanse da Juve pusti Pjanića, Dibalu, kako rekosmo Mandžukić bi mogao samo da bude žrtvovan za Pogbu, a Asensio i Isko jesu želje, mada od toga nema ništa jer Juventus sigurno ne može da se trka sa engleskim klubovima ako španski reprezentativci budu na prodaju.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Friday, 16.11.2018
19:39

Martial,Pogba,De Gea pa vi bi sve najbolje da pokupite a dobit ce te sipak

avatar
Žarko Petrović
Friday, 16.11.2018
18:28

Alba je posle Mesija mozda i najvazniji igrac Barselone, tako da od toga nema nista. Barselona trazi levog beka jer Alba nema zamenu i igra previse utakmica na kojima bi trebao da odmara. Isto je tako i za Marsela, samo sto su igraci Reala u malom rasulu zbog Rinalda, a svi znamo kolko je Marselo dobar prijatelj sa Ronaldom, tako da ta opcija ne bi trebala da bude iskljucena

avatar
DEL PIEROO
Friday, 16.11.2018
17:11

Ovo je smesna lista, Juve ce dovoditi samo kog oni zele, znaci sve ide na Pogbu, nadam se Milenkovicu ili Lihtu bilo ko od njih je pun pogodak stobse odbrane tice i uz to mozda neki slobodan igrac tipa Rabio za rotaciju i to je to, doveli su Ronalda da dominiraju evropom i ako sad ne osvoje LS dovesce jos nekog proverenog igraca, a verujem da ce isti slucaj biti i ako Juve osvoji, dosta je bilo cenkanja, Juve zeli da postane ono sto su nekad bili Juve, Inter, Milan i Real, da svaki igrac zeli tamo, od ta 4 kluba ostali su Real i Juve, dolazak Ronalda je tek pocetak, mislim da se sprema nezapamcena dominacija Juventusa

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Friday, 16.11.2018
17:06

UH Jako je rano za te spekulacije cini mi se

avatar
Mak-Juventino
Friday, 16.11.2018
14:36

Nista konkretno , a toliko imena , to moze samo TuttoSport