Juventusov način - Dva vrhunska pojačanja za samo 30 miliona!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 07.04.2018.
09:24
Izvor: Sportske.net

Ovo oni jedino umeju da izvedu, jedan slobodni transfer i jedna klauzula i Alegri je dobio šta je hteo...

EPA/ALESSANDRO DI MARCO
EPA/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Juventus i dalje čeka Emre Džana, ali kako pišu italijanski mediji, Nemac je sve bliže odluci da potvrdi ranije donesenu odluku i potpiše za italijanskog šampiona.

Jedino što će Italijani morati da plate je provizija oko transfera, Džan je slobodan igrač, ali neće biti jedino pojačanje u veznom redu ovog leta.

Marota i Paratići na sve načine pokušavaju da dovedu Lorenca Pelegrinija iz Rome, platiće klauzulu koja je nešto manja od 30 miliona.

Rimljani pokušavaju da produže ugovor sa mladim igračem, da izbrišu klauzulu, ali čini se da je Juventus spreman da ponudi više novca i da na taj način zatvori vezni red.

Džan i Pelegrini, ili "zelena linija" kako kažu italijanski mediji, aludirajući na Alegrijevu želju da podmladi tim bi ih koštali samo tridesetak miliona, uz njih ostali bi Bentankur, Pjanić i iskusni Matuidi, što bi činilo osnovu za narednu sezonu u vezi.

Juventus inače posle gorke pilule protiv Reala, danas od 15 časova igra u Beneventu protiv poslednjeg tima na tabeli, oprezni su, moraju da dobiju ovaj meč, Alegri će odmarati Iguaina, a utakmicu bi trebalo da počne Mandžukić. Podsetimo, šampion ima četiri boda prednosti u odnosu na Napoli, lak raspored u narednih par kola, pa ako dobije te mečeve pred derbi sa Napolitancima kod kuće, biće veoma blizu titule.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Petar Centrih
Saturday, 07.04.2018
14:13

Lorenco Pelegrini je solidan igrac i to je sve. Juve ukoliko zeli da unapredi tim mora da dovede bolje igrace od postojecih. Luka Pelegrini je druga prica. :)

avatar
INTERnacionalist
Saturday, 07.04.2018
13:30

..ovo je vrhunski posao za 30 miliona,a dovodjenje za dž De Fraja i Asamoe nije vrhunski posao :D

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Sunday, 08.04.2018
06:51

Ovdje se prica o juventusu

avatar
REDsYNWA
Saturday, 07.04.2018
12:45

Izdajica emre ako ode zelim mu da se provede kao tores u celsiju ili gece u bajernu.Toliko.

avatar
NikkiCFC
Saturday, 07.04.2018
20:41

Prvo, kako je nemac turskog porekla izdajica ako predje iz engleskog u italijanski klub? Drugo, kako se to Tores proveo u Celsiju? Tako sto je osvojio LS i LE, mora da mu je bilo lose.

avatar
REDsYNWA
Wednesday, 11.04.2018
13:35

Kakve veze ima kojeg je porekla i gde prelazi,izdajica je jer odlazi na taj nacin bez odstete.Ne napusta se tako klub koji je stvorio od tebe to sto jesi,da je covek kao sto nije trebalo bi da produzi ugovor pa onda ako ga vec neko zeli i ako vec vredi toliko neko ce ga vec platiti i samim tim bi se oduzio klubu!Nisam mislio izdajica na nacin kao sterling ako si to mislio.A sto se tice toresa prosao je tako sto sada a i u buduce kada neko spomene i kaze fernando tores bice prva asocijacija a napadac liverpoola kakav je to napadac bio u tom trenutku najbolji na planeti.Niko se nece secati osvajanja njegovog sa chelsijem jer je to bio pad u njegovoj karijeri i pored tih trofeja.

avatar
Capitano
Saturday, 07.04.2018
12:18

Citam tekst i ne vidim ta vrhunska pojacanja... Ako se misli na Dzana i Pelegrinija oni su solidni igraci i bice solidna pojacanja, nista vise.

avatar
Mak-Juventino
Saturday, 07.04.2018
11:29

Pelegrini ? Nikad ga nisam gledao ...

avatar
The_Matrix
Saturday, 07.04.2018
11:02

Daleko su od vrhunskih pojacanja, dobri igraci jesu, ali vrhunski ni blizu

avatar
bagra
Saturday, 07.04.2018
10:14

Ti igraci sto dovode za sitnu lovu mogu da prodju u seriji A, u LS slaba vajda.

avatar
Jasminn
Saturday, 07.04.2018
09:51

Bez Pjanica protiv Reala nisu mogli nista. Vidi se da treba jos neko u zom veznom redu.

avatar
Stefan Stojkovski_fb
Saturday, 07.04.2018
09:46

Pelegrini je odlican igrac ne verujem da ce se roma tako lako odreci jer nivni vezni red je u godinava skoro svi... Videlo se i protiv Barce da je bio jedini koji se nudio na loptu,iznosi loptu i igra u oba pravca, Slican na Bentancur jedino sto ima bolji udarac pa valjda ce bar jedan od ovih 2 mladica postati vrhunski fudbaler jer potencijal imaju.