Juventus već blizu, vezni red iz snova! Petorka koja deluje nestvarno!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 24.05.2020.
10:30
Izvor: Sportske.net

Jedan posao je završen, dva se lagano privode kraju, videćemo potpuno novi, zastrašujuće jaki vezni red italijanskog šampiona!

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Juventus i Barselona su sve bliže razmeni, izgleda da je Artur popustio, u Italiji će zarađivati veći novac, pa je razmena između Brazilca i Pjanića sve izvesnija.

Ali, to je tek početak. Juventus je zimus kupio Kuluševskog iz Parme, tačnije igrača Atalante na pozajmici među "Dukalima" i to za 40 miliona evra, imao je fantastičnu jesen i procena je da će biti ogromno pojačanje.

Želja svih želja je Pol Pogba. Iako Sari želi Žorginja, u klubu na sve načine, delom i zbog marketinga hoće da vrate svog bivšeg igrača.

Junajted traži najmanje 80 miliona evra, ili novac i Remzija, Juventus nudi Rabioa, ili Daglasa Koštu. Današnji "Tutosport" piše da bi u obzir mogao da dođe Demiral, sjajni Turčin, ali ni njega u Torinu ne žele da se odreknu, kao ni kapitena Velsa. Ipak, s obzirom na Pogbinu želju i Rajolino umeće, neki modus bi mogao da bude nađen, da Juve proda Rabioa, možda i Koštu nekom drugom klubu i da na taj način skupi novac za Pogbu.

Prema pisanju italijanskih medija, u veznom redu, prema zamisli sportskog sektora, naredne sezone bi trebalo da budu Bentantkur, Artur, Kuluševski, Pogba, Matuidi i Ramzi, mada će bivši kapiten Arsenala igrati ofanzivnije, iza špiceva gde je već pokazao da se sjajno snalazi.

Baner ispravka


Mesta nema ni za Kediru, mada su utihnule priče o odlasku u MLS, s obzirom da je Nemac bio povređen. On ima takođe platu koje bi Juve da se oslobodi...

Dakle, bez Rabioa, Pjanića, Kedire, Juve bi u narednu sezonu mogao da uđe sa rekonstruisanim veznim redom, a trojka na sredini Bentankur, Artur i Pogba se navijačima čini kao fantastično rešenje i zalog za nastavak dominacije u Italiji, ali i novi napad na vrh Evrope...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Sunday, 24.05.2020
16:40

Bale je kapiten Welsa

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Sunday, 24.05.2020
15:50

Ljepo i jako! Samo kad bi i bilo !

avatar
Mirjevac
Sunday, 24.05.2020
14:30

Nista nece Juve da uvini i da kupi sve naj bolje igrace, trener je velika rupa! Trener igra stari stil fudbala nije kreativan kao trener, vec igra staru italijansku igru, koja je zakopala italijanske klubove! Pogledaj kako je spanska liga napredovala isto tako i engleska, takodje i nemacka! Nemacku ligu kvari sto su cicije i nece da placaju to jest da kupuju dobre i dkupe igrace, zato nista i ne osvajaju! Itslijanski klubovi trebaju da menjaju stil igre, da igraju brze a ne ko sto sad igraju polako i bunkerisanje!

avatar
Milos Ilic_fb1
Sunday, 24.05.2020
12:58

Pise se da ce svi igraci doci pomocu "Trejdova". Pjanic za Artura, Kosta i Rabio za Pogbu. Mozda neka sitna doplata.
Vilijan je besplatan i mozda ga napadnu te im ostaje lova za turskog stopera iz Lestera, cime bi napravili tandem za buducnost.

avatar
Karambol
Sunday, 24.05.2020
12:27

Opet slabo,kakav Bentankur crni,Pogbu necu ni da komentarisem, vec 2 sezone u padu forme, Artur mzd tu jedino nije los, Matuidi i Remzi nisu te klase za visoke domete..

avatar
DEL PIEROO
Sunday, 24.05.2020
11:54

Prodati Pjanica kupiti Tonalija, prodati Ramba, Kostu, Kediru i kupiti Pogbu, vezni red Bentankur, Tonali i Pogba je vezni red dostojan Juventusa i verujem najjaci vezni red na svetu Kulusevski desno, Ronaldo levo i Dibala kao lazna 9ka to je tim kakav Sariju treba sve ostalo je smesno

avatar
Kimi
Sunday, 24.05.2020
11:25

Razmenom Pjanic - Artur svi dobijaju ono sto hoce, Barselona igraca koji se po karakteristikama savrseno uklapa u njen sistem igre i ako vrati formu jedan je od 10ak najboljih veznih na svetu, dok Juventus dobija mladog igraca sa velikim potencijalom a oslobadja se igraca koji je svakako ispao iz prve postave, umesto koga vec igra Bentankur i igra odlicno. Sto se Pogbe tice, deluje mi malo verovatno, pogotovo da se Juventus odrekne bilo koga od trija Remzi, Demiral, Kosta, jedino Rabio dolazi u obzir, ali on bi u Everton radije izgleda. Realnija opcija od Pogbe je da se dovedu Zorzinjo i/ili Tonali, mada nikad se ne zna.

avatar
Goran Stanojkov
Sunday, 24.05.2020
11:24

Kakva glupost Barse Artur za Pjanica

avatar
Aleksandar Virijevic
Sunday, 24.05.2020
11:13

Nece pogba da se vraca u juventus on se vratio kuci u MU i mislim da to mastanje juvenstusa o pogbi je samo bujna masta. ( sportcki pozdrav svim ljubiteljima sporta )

avatar
Aleksandar Virijevic
Sunday, 24.05.2020
11:11

Aman kakav pogba srecan je u mancesteru i ne pada mu napamet da se vraca u italiju , decko se vratio kuci u mancester.